Breaking News
10 Μαρτίου 2016

Το επίπεδο και η ιστορία του ΟΦΗ καθιστούσαν επιβεβλημένη την κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας,  μέσα στην οποία μπορεί κανείς να αντλήσει πληροφορίες για ότι αφορά τον ΟΦΗ.

Με αυτό το σκεπτικό η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην επικοινωνία και την επαφή της με τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, κατασκευάζοντας τη νέα  επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, το ofi1925.gr

Hνέα ιστοσελίδα του ΟΦΗ κατασκευάστηκε από την εξειδικευμένη σε web-siteκαι e-shop εταιρείαnetmechanics.grοι άνθρωποι της οποίας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

ΗNetmechanicsΕΠΕ δραστηριοποιείται στον χώρο της Πληροφορικής αρκετά χρόνια, αναλαμβάνοντας με επιτυχία υπηρεσίες σχεδιασμού, κατασκευής ιστοσελίδων, ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων(e-shop),  δημιουργία εφαρμογών για συσκευές mobile καιwepapps(Android, iOS, Windows ) και παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες προώθησηςdigitalmarketingservicesγια κάθε πελάτη και για κάθε απαίτηση.

Κύριο μέλημα της είναι η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων ώστε να αποφέρουν τη μέγιστη απόδοση σε κέρδη και παραγωγικότητα με διάρκεια στο χρόνο.

Να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα του ΟΦΗ είναι προσβάσιμη σε κινητά και τάμπλετ.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο και εύχρηστο site μέσα απo το οποίο μπορεί κανείς ανα πάσα στιγμή να αντλήσει πληροφόρηση για ότι συμβαίνει στον ΟΦΗ.

Τα νέα της ομάδας, τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται, VIDEOSκαι φωτογραφίες από τους αγώνες του ΟΦΗ  εντός και εκτός Κρήτης, αλλά και από την κάθε αγωνιστική ή διοικητική δραστηριότητα του συλλόγου.

Με ένα κλίκ μπορεί κανείς να θυμηθεί όλα τα φετινά παιχνίδια του ΟΦΗ, με ανάλυση και στοιχεία του κάθε αγώνα, ενώ υπάρχει και ειδική κατηγορία με όλα τα VIDEOSαπό τους φετινούς αγώνες του ΟΦΗ.

Στο ofi1925.gr μπορεί ακόμη κανείς να βρεί πληροφορίες για το διοικητικό συμβούλιο του ΟΦΗ, το τεχνικό επιτελείο, το ρόστερ της ομάδας, το ιατρικό επιτελείο.

Ακόμα υπάρχει ενημέρωση για την ιστορία του ΟΦΗ, τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, το γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ιστορικά στοιχεία και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στο ofi1925.gr μπορεί να βρεί κανείς πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, τη φανέλα της ομάδας, τους χορηγούς, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και πληροφορίες επικοινωνίας με τον ΟΦΗ.

Μπείτε στο ofi1925.gr και ξεναγηθείτε στις σελίδες του.

Η ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα στοιχεία και πληροφορίες για τον ΟΦΗ, καθώς αυτό επιτάσσει η ιστορία και το μέγεθος της ομάδας, αλλά και η έντονη  δραστηριότητα της.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ διαθέτει ήδη νέο προφιλ στο Facebook (ΟFI 195 Official), προφίλ στο twitter(OFI1925) αλλά και στο YOUTUBE (OFI 1925).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics