Breaking News
20 Αυγούστου 2021

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου Κ20: Μεγάλη επιτυχία και πρόκριση στον τελικό για την Ράπτη που στοχεύει αρκετά ψηλά
Παναγιώτης Αποστολόπουλος 

 


Η Ελλάδα χθες πανηγύρισέ το πρώτο της μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στο Ναϊρόμπι με την Ελίνα Τζένγκο που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον ακοντισμό αλλά κατέγραψε και άλλη μια μεγάλη επιτυχία από την Σωτηρία Ράπτη.

 Η Σωτηρία Ράπτη απέδειξε για σε μία ακόμη φορά πως είναι αθλήτρια αγώνων, αφού μετά το Ταλίν έτσι και στο Ναϊρόμπι κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του τριπλούν.

Η αθλήτρια του Κώστα Μπάτσου στο τρίτο της άλμα “προσγειώθηκε” στα 12,93 μ. (-0,5) και “κλείδωσε” θέση στις 12 καλύτερες του αγωνίσματος. Η νεαρή ξεκίνησε τον αγώνα της με 12,43 μ., συνέχισε με 12,88 μ. και στο τρίτο πέτυχε το 12,93 μ., επίδοση που ήταν η όγδοη καλύτερη στο σύνολο των δύο γκρουπ.

Ο τελικός του τριπλούν θα γίνει το πρωί της Παρασκευής. Η Ράπτη στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είχε μια ενόχληση στο πόδι και δεν κατάφερε να κάνει την εμφάνιση που θα ήθελε, κάτι που θα επιδιώξει στον αυριανό αγώνα.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Σινσινάτι: Με μεγάλη ανατροπή στους «8» ο Τσιτσιπάς [vid]

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics