Breaking News
22 Αυγούστου 2021

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση και τη φιλική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης εξέφρασε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας,στις δηλώσεις που έκανε μετά το τελος του ματς.

 

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η ομάδα του χρειάζεται να βελτιώσει πολλά πράγματα και πως παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται ακόμη καλύτερη.

Στην αρχική του τοποθέτηση για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης επισήμανε:

"Θα ήθελα να ήταν όλοι οι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ για να βγάλω ακόμα καλύτερα συμπεράσματα. Δεν μιλάμε για παίκτες που έχουν κάποιο σοβαρό τραυματισμό θα λείψουν δύο με τρεις μέρες. Θα ήταν καλύτερο να τους έχουμε μαζί μας σήμερα αλλά δεν πειράζει. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλό το ματς και για τις δύο ομάδες γιατί στο πρώτο ημίχρονο η ζέστη μας επηράσε και εμάς και τον Απόλλωνα και ήταν ένα αργό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προσπαθούν αλλά δύσκολα να κάνουν πολλά πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πιο γρήγορο το ματς οι αλλαγές έδωσαν φρεσκάδα. Είμαστε ικανοποιημένοι αλλά θέλουμε ακόμη πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, και αυτά βελτιώνονται μόνο παίζοντας και όχι μόνο με την προπόνηση και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι".

Για την καλή παρουσία του ΟΦΗ στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου μέρους: "Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε πιο καλά την μπάλα, και είχαμε καλύτερες επιλογές στο παιχνίδι μας. Στο πρώτο μέρος πουλήσαμε πολλές φορές την μπάλα και δεν είμαστε μια τέτοια ομάδα καθώς θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας σαν ομάδα."

Για την αρκετά καλή παρουσία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας του Φελίπε Γαγιέγος:

"Στο δεύτερο μέρος ο Γαγιέγος έδωσε πολύ ζωντάνια στο χώρο του κέντρου γιατί είναι ένας έμπειρος παίκτης που εύκολα μπορεί να ξεμαρκαριστεί και να πασάρει. Ήταν πολύ καλή η εμφάνιση του για πρωτη φορά γιατί είναι μαζί μας για 4-5 ημέρες και δεν είναι εύκολο να έρθεις από άλλη Ήπειρο και να παίξεις αμέσως μπάλα. Βλέπω ότι έχουμε συν ένα καλό παίκτη."

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε την νέα σεζόν από τον ΟΦΗ:

"Έχουμε και άλλους καλούς παίκτες που έλειπαν σήμερα γιατί είναι τραυματίες. Νομίζω ότι η σεζόν θα είναι καλή για εμάς. Αυτό ελπίζουμε ολοι και αυτό βλέπουμε ειδικά στα τελευταία ματς όπου η ομάδα φρεσκάρετε και θα είναι ακόμα πιο έτοιμη."

Για το ότι έπαιξε για πρώτη φορά φέτος με τρεις παίκτες στην άμυνα:

"Θέλαμε να δώσουμε και ένα φιλικό παίζοντας με τρεις παίκτες πίσω στην άμυνα για να έχουμε μια εναλλακτική λύση και να μην είμαστε μονότονοι από την άλλη."

Για το ότι δεν άρχισε το πρωτάθλημα στην ημερομηνία που είχε προγραμματιστεί:

"Όλοι θα ξεκινήσουμε απο την ίδια αφετηρία. Δεν είναι ότι αργούμε απλώς χάνεται έτσι η αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κατά τα άλλα είτε παίξουμε αύριο, είτε μετά από μια εβδομάδα δεν χάνει η κερδίζει κάποιος. Απλώς στα μάτια των φιλάθλων βλέπωντας ότι όλα τα αλλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει δεν είναι και ότι πιο ωραίο να μην ξέρουμε πότε θα παίξουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

O ΟΦΗ νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό στη Ριζούπολη [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics