Breaking News
31 Αυγούστου 2021

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Γιώργου Γιακουμάκη στην Σέλτικ. Ο 26χρονος επιθετικός πέρασε ιατρικά και θα μετακομίσει στην ομάδα της Γλασκώβης από τη Φένλο, η οποία θα βάλει στα ταμεία της περίπου 3 εκατ. ευρώ.

 

Κάτοικος Σκωτίας για λογαριασμό της Σέλτικ γίνεται και τυπικά ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Έλληνας φορ ανακοινώθηκε επίσημα για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα είναι συμπαίκτης του Βασίλη Μπάρκα στους Κέλτες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη 10η φετινή τους θερινή μεταγραφή.

Η Φένλο θα βάλει στα ταμεία της περί τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους επίτευξης στόχων, για τον πρώτο σκόρερ της περσινής Eredivisie με 26 γκολ.
sp[ort3.gr

Διαβάστε επίσης:

Παραολυμπιακοί Αγώνες: «Χάλκινος» ο Νικολαΐδης στην κατηγορία F20 της σφαιροβολίας

 

 

 

US Open: Εύκολα στον 2ο γύρο η Μαρία Σάκκαρη

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics