Breaking News
17 Νοεμβρίου 2021

H Αναστασία Γκούτσεβα επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 12 χρόνια.

 

Επιστρέφει στην Ελλάδα η Αναστασία Γκούτσεβα, που επιλέχθηκε από τη διοίκηση της ΚΟΕ ως νέα επικεφαλής ομοσπονδιακή προπονήτρια της καλιτεχνικής κολύμβησης.

Η Λευκορωσίδα έχει εργαστεί ξανά στη χώρα μας, από το 2005 ως το 2009, επιτυγχάνοντας τότε την κατάκτηση δύο μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου του 2006, καθώς και μία αρκετά καλή παρουσία του ντουέτου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008. Εν συνεχεία, η Γκούτσεβα εργάστηκε στον Καναδά, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν εθνική προπονήτρια στη Σιγκαπούρη.

Συνεργάτης της Αναστασία Γκούτσεβα θα είναι η Βαρβάρα Λιθαδιώτη, ενώ η Ελεάνα Ασκοξυλάκη αναλαμβάνει υπεύθυνη του αναπτυξιακού προγράμματος στην Κρήτη και η Διαμαντούλα Θεμέλογλου στο αντίστοιχο πρόγραμμα για τη Βόρεια Ελλάδα.
onsports.gr
Διαβάστε Επίσης

Η Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ συνήλθε εκτάκτως χθες Κυριακή 14/11 έπειτα απο συνεννόηση με τον Προέδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο

 

 

 

 

Υπογράφτηκε η μεταφορά της Ολυμπιακής Αίθουσας Ξιφασκίας από το Ελληνικό στα Ιωάννινα

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics