Breaking News
26 Δεκεμβρίου 2021

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, στη Ρόδο με τον Διαγόρα.


Οι παίκτες της Κρητικής ομάδας επέστρεψαν μετά το διήμερο ρεπό των Χριστουγέννων με εξαίρεση τον Κόνραντ, ο οποίος απουσιάζει με άδεια.

Τις λεπτομέρειες μας δίνει το ενημερωτικό δελτίο τύπου:

Mikel Chania Delivery
«Η επομένη των Χριστουγέννων βρήκε τους “κιτρινόμαυρους” στο γήπεδο για προπόνηση.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ξεκούραστοι απ’ το διήμερο ρεπό των Χριστουγέννων έδωσαν σήμερα το παρόν στις εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου αφήνοντας στην άκρη το γιορτινό κλίμα και ρίχνοντας το βάρος στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα στην Ρόδο (30/12, 15:00).

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη το μεσημέρι και περιείχε, προθέρμανση και παιχνίδια αερόβιας μορφής και τακτικής. Ο μοναδικός απών απ’ την προπόνηση ήταν ο Conraad, ο οποίος απουσιάζει με άδεια. Για αύριο έχει προγραμματιστεί νέα προπόνηση στις 10:30.»

athlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

Το καλεντάρι των WTT Youth Contender του 2022

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/12)

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics