Breaking News
11 Φεβρουαρίου 2022

Νέα μικρή αναβολή παίρνει το φινάλε στην Α1 εθνική κατηγορία των γυναικών.

Μπορεί πριν από δύο βδομάδες να έγιναν οι τελευταίες αγωνιστικές, να αναδείχτηκαν οι τρεις πρώτες ομάδες και να έγινε και η απονομή επάθλων, ωστόσο υπήρχε η εκκρεμότητα δύο αγώνων του ΔΑΟ Ταύρου, που είχαν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού. Ο ένας με τον ΑΣ Πέρα Αθηνών και ο άλλος με την ΑΕΚ. Οι συγκεκριμένοι αγώνες είχαν οριστεί από την ΕΦΟΕπΑ για μεθαύριο Σάββατο, όμως αυτός με το Πέρα Αθηνών, αναβλήθηκε εκ νέου επειδή η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου ενημέρωσε για ένα κρούσμα covid-19 και μία στενή επαφή στις τάξεις της. Αυτή η εξέλιξη πάει κάπως πίσω και τα μπαράζ για την Α1 και Α2 κατηγορία γυναικών, που ήταν να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Μετά τη σημερινή εξέλιξη θα διεξαχθεί μεθαύριο μόνο το ματς της ΑΕΚ με τον ΔΑΟΤ και τα μπαράζ μετατέθηκαν για το διήμερο 19 και 20 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε θα έχει γίνει και ο αγώνας Πέρα-ΔΑΟΤ και θ’ ακολουθήσει η έξτρα διαδικασία για τις δύο θέσεις στην Α1 την περίοδο 2022-2023.

Ο αγώνας της ΑΕΚ με τον ΔΑΟΤ ορίστηκε για μεθαύριο στις 13:00 στο ΣΕΦ. Ο ΔΑΟΤ είναι 7ος και τελευταίος με 11 βαθμούς και η ΑΕΚ βρίσκεται στην 5η θέση με 14. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα μπαράζ θα πάνε ο ΔΑΟΤ και η 6η της βαθμολογίας ΧΑΝΘ (με την Αθηνά Μαγκουφάνας και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης από την Α2). Για να δημιουργήσει η ομάδα του Ταύρου την πιθανότητα απευθείας παραμονής θα πρέπει πρώτα να κάνει το τέλειο απέναντι στην ΑΕΚ, από την οποία έχασε 3-0 στον 1ο γύρο παίρνοντας μόνο ένα σετ, μετά να κάμψει και το Πέρα και να ευνοηθεί σε ισοβαθμία με την ΑΕΚ στην 5η θέση…

Για τον αγώνα του Πέρα με τον ΔΑΟΤ η ομοσπονδία έχει δώσει την ευχέρεια στα δύο σωματεία να έρθουν σε συνεννόηση για ν’ αγωνιστούν μεταξύ τους την ερχόμενη βδομάδα και για την περίπτωση, που δεν συμφωνήσουν σε κάποια μέρα, έχει ορίσει τον αγώνα για την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 17:00. Το ΣΕΦ θα φιλοξενήσει μετά τα μπαράζ σε Α1 και Α2 γυναικών.

Η αντίστοιχη διαδικασία στους άνδρες γίνεται κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο στο φαληρικό στάδιο. Θυμίζουμε ότι θα πάρουν μέρος ο Ίφιτος Πατρών, ο Άρης Νικαίας, ο ΓΑΣ Ελευσίς και η Αθηνά Μαγκουφάνας. Για τα εξ αναβολής πλέι οφ των θέσεων 1-4, που θ’ αναδείξουν τον πρωταθλητή Ελλάδας και τις πρώτες τρεις ομάδες, δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους από την Τεχνική Επιτροπή.

Γενικά πάντως, ακολουθεί έντονη δράση σε διασυλλογικά πρωταθλήματα αυτές τις ημέρες και αρχίζει από αύριο, επίσης στο ΣΕΦ. Στη Β’ Εθνική Λοιπής Χώρας ανδρών θα γίνει την Παρασκευή στις 6μμ το προμπαράζ μεταξύ του Ποσειδώνα Τήνου και του Φάρου Βαρβασίου. Ο νικητής θ’ αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο στα μπαράζ της κατηγορίας.

Στη Β’ Εθνική Λοιπής Χώρας γυναικών ο ενιαίος όμιλος γίνεται αύριο με δύο τελικά συμμετοχές, καθώς ο Ποσειδώνας Τήνου ειδοποίησε ότι δεν θα «κατέβει».

Αντίπαλοι θα είναι ο Ωρίων ΑΠΟ Χίου και ο Ποσειδών Λουτρακίου. Θ’ αναμετρηθούν δύο φορές, στις 2μμ και στις 4μμ και η ομάδα που θα επικρατήσει θα μετάσχει το Σαββατοκύριακο στα μπαράζ ανόδου της Β’ Εθνικής.

Για αυτό το Σαββατοκύριακο τέλος, όρισε η Τεχνική Επιτροπή και τους αναβληθέντες (επίσης λόγω κορωνοϊού) αγώνες πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 στην Αλεξανδρούπολη, στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών.


Διαβάστε επίσης:

«O κ. Γουστάβο Πογέτ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 11/02/2022 [vid]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics