Breaking News
14 Μαρτίου 2022

Τι προβλέπουν τα ζώδια, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη!

 

Κριός
Είστε ξεροκέφαλοι και απόλυτοι σε θέματα που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή ή τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Με αυτό τον τρόπο όμως δημιουργείτε περισσότερη ένταση και δεν αφήνετε περιθώρια επίλυση των όποιων προβλημάτων… Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, θα χρειαστεί σήμερα για να μη δημιουργήσετε κάποια νέα δυσεπίλυτα προβλήματα. Κάποια σημαντικά βήματα θα κάνετε που θα σηματοδοτήσουν την εξέλιξη της καριέρας σας.

Ταύρος
Αποφύγετε με κάθε τρόπο διαπληκτισμούς σήμερα! Ένας καυγάς που εκ πρώτης όψεως θα σας φαίνεται μικρός και ασήμαντος, μπορεί να εξελιχθεί ανεξέλεγκτα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Διατηρήστε λοιπόν την ψυχραιμία σας, όποιες και να είναι οι προκλήσεις που θα δεχτείτε. Από την άλλη, εάν είχατε ψυχρανθεί με κάποιο φιλικό πρόσωπο τελευταία, σήμερα μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Γενικά, καλό θα ήταν να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας με φίλους, οικογένεια ή με το ταίρι σας, σε ένα ασφαλές για σας περιβάλλον.

Δίδυμοι
Θα πρέπει να αποφύγετε να λάβετε μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες σήμερα, γιατί οι διαφωνίες ως προς το σχέδιο δράσης θα σας κουράσουν χωρίς λόγο και θα οδηγήσουν το όλο εγχείρημα σε πλήρη αποτυχία. Αφιερώστε το χρόνο σας στην οικογένεια σας, επισκεφτείτε ένα γηραιό συγγενή σας ή περάστε δημιουργικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να δεχτείτε το φλερτ ενός προσώπου που δεν υπολογίζατε.

Καρκίνος
Προσπαθήστε να αποφύγετε τα μεγάλα πλήθη σήμερα ! Θα είναι ασφαλέστερο τόσο για την υγεία, όσο και για την ασφάλεια σας! Απολαύστε το βραδάκι, κατά προτίμηση στην ασφάλεια του σπιτιού σας. Κατά τα άλλα, απολαύστε τη μέρα σας με τους δικούς σας ρυθμούς, χωρίς να καταπιέζεστε. Εάν ασχοληθείτε με αριθμούς, λογιστικές καταστάσεις, κλπ, φροντίστε να τα ρίξε μια καλή ματιά για ενδεχόμενα λάθη…

Λέων
Προσοχή στην ένταση με αγαπημένα πρόσωπα ή οικογενειακό περιβάλλον σήμερα! Εάν χάσετε την ψυχραιμία σας και βάλετε τις φωνές, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε το δίκαιο σας. Με τη διπλωματία θα καταφέρετε περισσότερα. Η μέρα θα σας φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα πολυπόθητα σχέδια σας.

Παρθένος
Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε τη δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας με έμφαση ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.

Ζυγός
Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής σήμερα. Προτιμήστε την ανεκτικότητα από την υπερβολική αισιοδοξία. Οι συζητήσεις κι οι ειδήσεις έχουν ένα βαθύτερα νόημα για σας, ενώ λύσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα σε ένα καλό διάλογο… Δείχνετε έλλειψη κατανόησης στους γύρω σας και αυτό δε θα σας βγει σε καλό. Ακούστε προσεκτικά, γιατί κάτι σημαντικό έχουν να σας πουν, και μιλάτε λιγότερο…

Σκορπιός
Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα και πάθος και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε από το μέτρο και μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ό,τι αγαπάτε. Πετάξτε επίσης από τη ζωή σας ότι αισθάνεστε ότι δεν είναι άξιο διατήρησης και επικεντρωθείτε στα ωφέλημα.

Τοξότης
Η αισιοδοξία θα σας κάνει να παρατηρήσετε κάτι νέο που εμφανίζεται στη ζωή σας. Ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνήσετε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, θα είναι εις βάρος σας. Δημιουργική σκέψη και αποφασιστικότητα στον χειρισμό των καταστάσεων που θα προκύψουν θα χρειαστεί να επιδείξετε σήμερα. Μην ενεργείτε όμως με βάση τα στενά προσωπικά σας συμφέροντα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ένα ευρύτερο πλαίσιο.

Αιγόκερως
Κάποιο προσπαθούν να σας βγάλουν από το παρελθόν που φαίνεται να έχετε κολλήσει για να ζήσετε το παρόν και το μέλλον. Καλό το παρελθόν, η ζωή όμως προχωράει γοργά. Διδαχτείτε από αυτό και προχωρήστε μπροστά. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε.

Υδροχόος
Κάποιοι μεταξύ σας θα θελήσετε σήμερα να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Πριν πάρετε τα όπλα, θα πρέπει να σταθμίσετε προσεκτικά τις συνέπειες κάθε βήματος σας. Δεν συνιστάται να τινάξετε στο αέρα ότι με κόπο χτίσατε τα τελευταία χρόνια. Οι αυθόρμητες κινήσεις δεν συνιστώνται επίσης στον τομέα της χρηματοδότησης. Είναι πιθανό κάποιος να σας κάνει μια δελεαστική πρόταση, αλλά θα αποδειχτεί ότι πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο project για να συμμετάσχετε.

Ιχθύς
Αποτινάξτε τα περιττά φορτία από πάνω σας και αξιολογήστε εκ νέου τους στόχους σας με βάση τα τρέχοντα δεδομένα. Ίσως να υπάρξει μια οριστική ρήξη με ένα φιλικό πρόσωπο και η διακοπή των σχέσεων σας. Ίσως να είναι καλύτερα, όταν οι σχέσεις πλέον φθίνουν… Η επικοινωνία σας κυρίως με τον σύντροφό σας ευνοείται. Ανοίξτε την καρδιά σας και πείτε του πως αισθάνεστε για εκείνον.
mononews.gr

Διαβάστε επίσης

 

Ο ΟΦΗ μετά το διήμερο ρεπό επέστρεψε στις προπονήσεις

 

 

 

 

 

Σήμερα 14 Μαρτίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics