Breaking News
27 Μαρτίου 2022

ΟΦΗ – Πασαλίδης: Η πιο προτότυπη πρόταση γάμου έγινε σε ενυδρείο!
Συντάκτης Αλέξανδρος Κωτάκης


Αλέξανδρος Κωτάκης

ΟΦΗ: Με αυτή την πρόταση γάμου ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης δεν θα μπορούσε, παρά να αποσπάσει το «ναι» της αγαπημένης του Αναστασίας.
Με αυτή την πρόταση γάμου ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης δεν θα μπορούσε, παρά να αποσπάσει το «ναι» της αγαπημένης του Αναστασίας.

Κάθε άντρας προσπαθεί να σκεφτεί την πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπη πρόταση γάμου, προκειμένου να καταφέρει να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» από την αγαπημένη του. Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης το κατάφερε και με το παραπάνω!

Ο 26χρονος στόπερ οδήγησε την εκλεκτή της καρδιάς του στο ξακουστό ενυδρείο της Κρήτης και έχοντας συνεννοηθεί με τους ιθύνοντές του έκανε της επιφύλαξε μια από τις πιο ρομαντικές εκπλήξεις της ζωής της. Αν όχι τη μεγαλύτερη.

Μια δημιουργικότητα που δεν μας συνηθίζει στα γήπεδα, λόγω του ότι είναι κεντρικός αμυντικός, έδειξε ο Τριανταφύλλος Πασαλίδης έξω από τις τέσσερις γραμμές…

Συγκεκριμένα, ο Πασαλίδης και η σύντροφός του Αναστασία επισκέφθηκαν το Cretaquarium και μπροστά από μια μεγάλη δεξαμενή εμφανίστηκε δύτης με το συγκεκριμένο μήνυμα «Σ΄ αγαπώ όσο το απέραντο γαλάζιο των ωκεανών!!! Θέλω να ζήσουμε μαζί για πάντα!! Αναστασία αγάπη μου… θα με παντρευτείς???», με την Αναστασία να τα… βλέπει όλα, όπως ήταν αναμενόμενο, για να απαντήσει φυσικά ναι στην πρόταση!

 Παρακάτω η ανάρτηση του ενυδρείου που εύχεται τα καλύτερα στους προσεχώς νεόνυμφους

«ΣΑΓΑΠΩ ΟΣΟ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ… ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ???”
Με αυτά τα λόγια και με τη βοήθεια ενός δύτη, ο Τριαντάφυλλος πραγματοποίησε μία πολύ ξεχωριστή #πρόταση #γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, μέσα στον ατμοσφαιρικό χώρο του #Ενυδρείου Κρήτης!
Για μία ακόμη φορά, είχαμε τη χαρά να ζήσουμε μία τόσο ρομαντική στιγμή δυο ερωτευμένων νέων μέσα στους χώρους του #CRETAquarium.
Η Αναστασία είπε το πολυπόθητο ΝΑΙ, χαρίζοντας σε όλους μας, αλλά πολύ περισσότερο στον αγαπημένο της, χαμόγελα ευτυχίας και συγκίνηση.
Ευχόμαστε στους φίλους μας να ζήσουν μία ζωή γεμάτη αγάπη και πολλές όμορφες εκπλήξεις.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ»
sportime.gr
Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 27/03/2022 [vid]

 

 

 

Το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Υποταγής κατέκτησε ο Γιάννης Καργιωτάκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics