Breaking News
30 Μαρτίου 2022

Οι μικροί σε ηλικία αθλητές μένουν στην αγωνιστική… σκηνή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και για το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου.

Τόπος δράσης η Κορινθία, καθώς στο κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου θα γίνει το ανοιχτό αναπτυξιακό τουρνουά Ξυλοκάστρου, που θα είναι το 5ο της φετινής σειράς της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το δεύτερο συνεχόμενο στη Νότια Ελλάδα μετά από εκείνο του Πέρα Αθηνών. Την Τρίτη 29/3 διενεργήθηκαν στα γραφεία της ομοσπονδίας οι κληρώσεις των γκρουπ σε κάθε ηλικιακή κατηγορία και οριστικοποιήθηκαν κάποιοι αριθμοί για τη διοργάνωση. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής είναι 119 από 39 σωματεία της χώρας και χωρίζονται σε 89 αθλητές και 30 αθλήτριες. Γενικά οι δηλώσεις ήταν αισθητά περισσότερες (έφτασαν τις 140), όμως αφορούσαν και κατηγορίες όπου δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών, ενώ προέκυψαν και ορισμένες ακυρώσεις. Το τουρνουά διοργανώνει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον ΑΟ Ξυλοκάστρου, που καλλιεργεί την επιτραπέζια αντισφαίριση και την υποστήριξη του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Το προτελευταίο αναπτυξιακό της περιόδου (σ.σ. το τελευταίο είναι να γίνει στα Τρίκαλα τον Μάιο και θ’ ακολουθήσει τον ίδιο μήνα ο μεγάλος τελικός του θεσμού στο Λουτράκι) θα περιλαμβάνει πέντε ηλικιακές κατηγορίες. Των εφήβων, των νεανίδων, των παίδων, των κορασίδων και των παμπαίδων. Στις κληρώσεις των συγκεκριμένων κατηγοριών (http://app.ttscore.io/customer/24/event/502#) βρίσκονται 15, 10, 46, 20 και 25 παιδιά αντίστοιχα. Από τις κατηγορίες, που κλασικά γίνονται στα αναπτυξιακά, δεν καλύφθηκε η βασική προϋπόθεση των οκτώ δηλώσεων για τις παγκορασίδες.

Πέρα φυσικά από τον οικοδεσπότη ΑΟ Ξυλοκάστρου και άλλα σωματεία της Κορινθίας, δηλώθηκαν αθλητές από την Αθήνα, την Τρίπολη, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τη Φλώρινα, την Ορεστιάδα και τα Χανιά.
Διαβάστε επίσης:

Η ιστιοπλοΐα ανακοίνωσε τους εκλεκτούς αθλητές που θα απαρτίζουν τις εθνικές ομάδες

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics