Breaking News
15 Μαΐου 2022

ΟΦΗ: Η "όπερα της πεντάρας", δεν ξεχνιέται ποτέ...


Η ελαφρά συνείδηση των παικτών και της κρητικής ομάδας στο δραματικό κλείσιμο της σεζόν - Στο ντεμπούτο της Ελένης Αντωνίου στη Superleague

Δραματικό το κλείσιμο στης σεζόν του ΟΦΗ από το Βόλο. Αυτός ο ήχος της «όπερας της πεντάρας», είναι πολύ ενοχλητικός και αποκαλύπτει μια χαλάρωση χωρίς ίχνος συνείδησης…
Αλλά επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, αυτή η ήττα θα ακολουθεί και στην επόμενη μέρα, από το σφίξιμο των λουριών, που προκάλεσε, σε όλους τους άμεσα και έμμεσα ενδιαφερομένους.

Ομάδα σοβαρή, δεν νοείται ποτέ αυτή που επιλέγει την αφασία της αγγαρείας. Πάνω από μία ώρα ο Βόλος ήταν μόνη ομάδα στο παιχνίδι απέναντι σε ένα φάντασμα…

Δυο πράγματα δεν θα ξεχαστούν ποτέ στην ιστορία. Το βαρύ 5-0 και το στατιστικό που έχει να κάνει με την πρώτη παρουσία γυναίκας διαιτητή στη Superlegaue, όπως συνέβη στο ματς του Βόλου με την Ελένη Αντωνίου. Θα το βρίσκουν πάντα μπροστά τους οι τουρίστες.

Η βραβευμένη διαιτητής από την Αχαΐα, ως η καλύτερη διαιτητής στη Super League 2, ήταν χαρούμενη πριν από τη σέντρα, και πάντα θα εξιστορεί ότι το ιστορικό της ντεμπούτο έγινε στο ματς Βόλος-ΟΦΗ 5-0. Που να την πιάσουν και οι μεσημεριανές εκπομπές...

Θα έχει να λέει ακόμη ότι η ομάδα που έχασε 5-0, τις ζήτησε δυο πέναλτι και εκείνη είπε όχι, παίρνοντας και επιβεβαίωση από τον VAR... Η ευθύνη είναι βαριά. Ομάδες του επιπέδου του ΟΦΗ και με την εμφάνιση και με το αποτέλεσμα, δεν σηκώνουν τέτοια ρεζιλίκια.

Παρακολουθούμε έναν έναν τους παίκτες που αποχωρούν από τον ΟΦΗ, αυξάνοντας το ενδιαφέρον για εκείνους που θα έλθουν. Με τη λογική συνέπεια της αύξησης εκείνων που θα προστεθούν στη «μαύρη λίστα» και θα περάσουν την πόρτα της εξόδου.

(Το ετήσιο γεύμα του Μηνά Λυσάνδρου στους ρεπόρτερ του ΟΦΗ, θα είχε άλλο περιεχόμενο και άλλη ροή συζητήσεων, αν γίνονταν αυτή την εβδομάδα, αντί την προηγούμενη. Λέμε τώρα…)

Η επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι άουτ, εξαρτάται…

Στις 20 Μαΐου θα απολογηθεί η ΠΑΕ Παναιτωλικός ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την γνωστή υπόθεση παράπονου στοιχηματισμού στο ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (σκορ 2-4, στις 22 Ιανουαρίου), αντιμετωπίζοντας την αρνητική εισήγηση καταπέλτη του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής για την ποινή του υποβιβασμού. Αν η υπόθεση δεν τελεσιδικήσει δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία των πλέι άουτ.

Εκτός από την ποινή του υποβιβασμού υπάρχει και εισήγηση για πρόστιμο 300.000 ευρώ, ενώ για τον (φερόμενο ως) εμπλεκόμενο αξιωματούχο της ομάδας του Αγρινίου, Χρήστο Κουτσοσπύρο (πέραν των υπολοίπων φυσικών προσώπων) η προτεινόμενη ποινή είναι δέκα χρόνια απαγόρευσης από κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Εφόσον η υπόθεση τελεσιδικήσει και υποβιβαστεί ο Παναιτωλικός, ο Απόλλων θα παίξει μπαράζ και η Λαμία θα σωθεί.

Από:Μαλτεζάκης Στέλιος

neakriti.gr

Διαβάστε επίσης

Δείτε τους υποψήφιους στις αυριανές εκλογές του Ερασιτέχνης ΟΦΗ

 

 

 

 

Συνεχίζει στην προεδρία της ΕΠΣΗ ο Νίκος Τζώρτζογλου

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics