Breaking News
18 Ιουνίου 2022

Η νίκη ήταν μονόδρομος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα είχε υποβιβαστεί. Η Εθνική ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο επικράτησε με 62-31 της Τσεχίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σεράγεβο.



Με οδηγό την εξαιρετική άμυνα και με σκοράρισμα απ’ όλους σχεδόν τους παίκτες η Εθνική έκανε το ιδεατό παιχνίδι και με τη νίκη της βρίσκεται στους “8” της διοργάνωσης παλεύοντας αρχικά να παραμείνει στην Division B. και στη συνέχεια να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Όσον αφορά τους Κρητικούς της Ελληνική αποστολής ο Μάξιμος Χατζηδάκης πέτυχε τέσσερις (4) πόντους, άλλους τόσους σημείωσε ο Χρήστος Μαρτσάκης, ενώ ο Μανώλης Στυλιανακάκης έμεινε άποντος.

 

Διαιτητές: Στροκ, Κρέμαρικ, Ντοτσίνοβιτς.
Δεκάλεπτα: 8-14, 14-27, 27-39, 31-62

Τσεχία (Ερμπέν): Γιέλινεκ, Γκρμέλα, Σιμπέλιους, Σίμονεκ 11, Ποσπίσιλ 4, Νέσταβαλ, Σκάσνι, Νεβενσί 14, Χέρμαν, Ντβόρακ, Ζακ 2.

Ελλάδα (Φίσερ): Μουμτζόγλου 6, Χατζηδάκης 4, Τσίλης 14, Χατζηκαντής 9 (1), Κοντογιάννης 6, Χαμάντι 4, Χαλδαίος 2, Στυλιανακάκης, Φιλίππου 2, Μαρτσάκης 4, Δίτσης 11.
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Σήμερα 17 Ιουνίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Στα ημιτελικά του Europe Trophy οι γυναίκες του Παναθηναϊκού, έτοιμες να γράψουν ιστορία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics