Breaking News
25 Ιουλίου 2022

ΟΦΗ: Μπήκε ο Τσιλιανίδης, επιστρέφει και ο Βούρος


Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης προπονήθηκε κανονικά σήμερα, ενώ ο Πραξιτέλης Βούρος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος στον ΟΦΗ.
ΟΦΗ: Μπήκε ο Τσιλιανίδης, επιστρέφει και ο Βούρος


Με προπόνηση χαμηλής έντασης, επικεντρωμένη σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ασκήσεις αερόβιας ικανότητας, συνεχίστηκε το πρωί της Κυριακής (24/7) η προετοιμασία της του ΟΦΗ στο Όστερμπεεκ.
Όσοι «ομιλήτες» αγωνίστηκαν για περισσότερο από 45 λεπτά στον χθεσινό φιλικό αγώνα με την Εξέλσιορ Μαασλούις, έκαναν αποκατάσταση.

Κανονικά προπονήθηκε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ενώ ο Πραξιτέλης Βούρος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, με τον Τζον Τοράλ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Η επόμενη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα (25/7), στις 11:00 το πρωί
Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 24/07

 

 

 

Τη δεύτερη μεταγραφή του ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο ΟΦΗ, με τον Γάλλο στόπερ Σαμουέλ Γιοχού

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics