Breaking News
18 Οκτωβρίου 2022

Φθινοπωρινό τουρνουά με συμμετοχή Δανών αθλητών

 

Το πρώτο φθινοπωρινό τουρνουά beach volley θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (22-23/10) στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.

Το δελτίο τύπου των διοργανωτών δίνει τις λεπτομέρειες:

Την ερχόμενη Κυριακή 23/10, θα διεξαχθεί το πρώτο φθινοπωρινό τουρνουά, στο οποίο θα συμμετέχουν και ομάδες Δανών αθλητών.

 

Το τουρνουά θα είναι αντρικό / γυναικείο μίας κατηγορίας και θα ξεκινήσουν τα προκριματικά από το Σάββατο 22/10 μετά τις 15:00 (όπου θα περάσουν 8 Αντρικές και 5 γυναικείες ομάδες)

Θα διεξαχθεί με τη μορφή διπλού αποκλεισμού και τα σετ θα παίζονται στους 15 πόντους. Με την εγγραφή θα λαμβάνετε αναμνηστικό φανελάκι και το κόστος συμμετοχής είναι 15€.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που μπορείτε να βρείτε εδώ
athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 18 Οκτωβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Η Σοφία Γεωργοπούλου κατέκτησε τρία χάλκινα μετάλλια αρση βαρων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics