Breaking News
03 Νοεμβρίου 2022

Μεταγραφικό φινάλε από Αβαντίδες ο Εργοτέλης

 

Η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου προχώρησε σε δύο ακόμη κινήσεις, από τις Αβαντίδες Χαλκίδας.
“Πακέτο” από την ομάδα της Χαλκίδας, έπειτα από τις αρνητικές εξελίξεις που υπήρξαν, αποκτήθηκαν δύο παίκτριες. Στο ρόστερ της ηρακλειώτικης ομάδας προστέθηκαν η διεθνής τερματοφύλακας Δήμητρα Γιαννακούλη και η Αξα Μουστάκ

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη είναι η εξής:


Νέα προσθήκη για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-2023, η Δήμητρα Γιαννακούλη!

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μας, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ των τερματοφυλάκων. Με παραστάσεις από διεθνή παιχνίδια και με τις τρεις κατηγορίες Γυναικών (UW17, UW19 & Γυναίκες) της Εθνικής Ομάδας αλλά και πολυετή εμπειρία στο Πρωτάθλημα Γυναικών ‘Α Εθνικής, η @demigian8 κατέληξε στον Εργοτέλη λίγο πριν το “τελικό σφύριγμα” των μεταγραφών.

Νέα προσθήκη για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-2023, η Aqsa Mushtaq!
Με αύρα εξωτερικού η πιο πρόσφατη μεταγραφή της ομάδας μας. Μια παίκτρια που έχει κάνει ήδη αναγνωρίσιμο το όνομά της στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Γυναικών αλλά και σε άλλα Ευρωπαϊκά, η @aqsa_mushtaq8 έχει μπει δυναμικά στα εγχώρια γήπεδα και είναι τωρα εδώ για να εκπροσωπήσει τον Εργοτέλη.

athlitiko.gr
.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 03/11/2022 [vid]

 

 

 

 

Δείτε όσα έγιναν χθες (2/11) στο Champions League (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics