Breaking News
04 Νοεμβρίου 2022

Φιλικό για τις γυναίκες Εργοτέλη και ΡΕΑ

 

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Εργοτέλη και της Ρεθυμνιακής Ένωσης Αθλητών (ΡΕΑ) εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής Γυναικών.
Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες το μεσημέρι του Σαββάτου (05/11, 17:15) σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

 Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Μαρτινέγκο, με τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα να δίνει τις λεπτομέρειες:

«Τον πρώτο της επίσημο φιλικό αγώνα είναι έτοιμη να δώσει η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών, αντιμετωπίζοντας αύριο (17:15) τον Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο.

Η ομάδα μας, έπειτα από αρκετές εβδομάδες προετοιμασίας, θα προσπαθήσει να αποκτήσει και αγωνιστικό ρυθμό, παίζοντας απέναντι σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Women’s Football League.

Οι προπονητές μας Νίκος Κυριακόπουλος και Αντώνης Πλατής θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτριες και σχήματα ενόψει της πολυαναμενόμενης εκκίνησης.

Να υπενθυμίσουμε ότι, πλέον, ο χρόνος μετρά αντίστροφα, μιας και ορίστηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τις 20 Νοεμβρίου, με την ομάδα μας να φορτσάρει για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.»

athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 04 Νοεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Έτοιμος για Ιωνικό ο ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics