Breaking News
21 Ιανουαρίου 2023

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης για την 19η αγωνιστική. Με θετικό αποτέλεσμα θα δώσει συνέχεια στο σερί που "τρέχει" το 2023.


Πολύ κοντά στην βαθμολογία ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης, με τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι το νέο έτος. Από την άλλη, η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό και την ήττα από τον Άρη.

Ο προπονητής του ΟΦΗ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Νέιρα, Διαμαντή, Καμάου και Τσιλιανίδη ενώ για τους φιλοξενούμενους απόντες θα είναι οι: Ιγκλέσιας, Ριέρα, Καπίγια και Τιλίκα. Στην αποστολή του ΟΦΗ εντάχθηκαν και οι Μοσκέρα και Μπάκιτς, οι οποίοι αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.


Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Φωτιάς με βοηθούς τους Σακκά και Β. Μωυσιάδη και έχει οριστεί για τις 17:00, στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.
athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 20/12

 

 

 

 

Ο 83χρονος Πλακαντωνάκης έκανε δύο τα μετάλλιά του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics