Breaking News
24 Απριλίου 2023

Υποβιβάστηκε από την Volley League o OΦΗ



Ο ΟΦΗ προσπάθησε για την υπέρβαση όμως δεν τα κατάφερε και μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των play out στην Volley League, υποβιβάζεται αφού ηττήθηκε σήμερα στην Πολίχνη από τον Πήγασο με 3-1 σετ. Η ομάδα του Ηρακλείου ήθελε μόνο νίκη και ειδικά τρίποντο για να βρεθεί στο -2 από τον Άθλο ώστε όλα να κρίνονταν την τελευταία αγωνιστική, κάτι που δεν έγινε.

Έτσι, ο ΟΦΗ έμεινε στους 18 βαθμούς και μαζί με τον Αριστοτέλη Σκύδρας, αποχαιρετούν τη μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ ενώ δεν θα διεξαχθεί το μεταξύ τους παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική αφού δεν υπάρχει λόγος.
Ο Άθλος με 23 βαθμούς ανανεώνει την παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία όπως είχε πετύχει νωρίτερα ο Πήγασος.
Σήμερα οι παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη προσπάθησαν για το αποτέλεσμα απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο. Τα σετ: 25-19, 25-18, 22-25, 29-27.

Από:Πετρούτσου Μαρία
neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Μπιλιάρδο:H Ελλάδα κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics