Breaking News
07 Μαΐου 2023

Κυπελλούχος Ηρακλείου για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟ Κρουσώνα-Νίκησε 6-5 τον Γιούχτα στα πέναλτι


Ο πρωταθλητής του πέμπτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ήρθε ισόπαλος 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα με ομάδα κατώτερης κατηγορίας (ΠΑΟ Κρουσώνα) και “λύγισε” στα πέναλτι, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στα μπαράζ ανόδου στη Super League 2.

Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη επικράτησε στα πέναλτι με 6-5 του Γιούχτα (1-1 η κανονική διάρκεια) και κράτησε το τρόπαιο στο Μαλεβίζι για 2η σερί χρονιά, μετά την αντίστοιχη επιτυχία πέρσι του Αλμυρού.

Ο τελικός του φετινού φάιναλ φορ ήταν συναρπαστικός, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα στα 95 λεπτά της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με αυτογκόλ του Αζίζι στο 42' με τον Γιούχτα να πιέζει στην επανάληψη και τελικά να φθάνει στην ισοφάριση με τον Βρεττό στο 73'.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Βλαχάκης με εξαιρετικές επεμβάσεις, κράτησε όρθια την ομάδα του στα τελευταία λεπτά κι έτσι όλα κρίθηκαν στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

Οι 5 πρώτες εκτελέσεις ήταν εύστοχες και για τις δύο ομάδες. Ο Γκίνη έστειλε άουτ το έκτο πέναλτι του Γιούχτα αλλά και ο Μαυροειδής νικήθηκε στη συνέχεια από τον Χρήστου. Το έβδομο πέναλτι του Κοντογιάννη αποκρούστηκε από τον Βλαχάκη, με τον νεαρό Ρογδάκη να ευστοχεί στη συνέχεια και να χαρίζει το ιστορικό πρώτο τρόπαιο στην ομάδα του Κρουσώνα.

ΠΑΟΚ (Βασίλης Κρασανάκης): Βλαχάκης, Μαυροειδής, Σηφάκης, Παπαδιός, Κανδηλάκης, Μαγάκης (78′ Τριάντης), Γαρεφαλάκης (72′ Κουτσογιαννάκης), Στεφανάκης, Μεμοτσέλα, Ανωγειανάκης (89′ Ρογδάκης), Κουράκης

Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Κορνηλάκης (72′ Ψαρράς), Τζανής, Κοντογιάννης, Αργκιλέσι (55′ Κίσσας), Νύκταρης (46′ Γκίνη), Αζίζι (55′ Ροβίθης), Βρεττός, Δασκαλάκης (65′ Δωματάς), Γιαλούσης, Γελαδάρης

ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 07/05

 

 

 

 

Εντυπωσιακός για μία ακόμη φορά ήταν ο Μανώλης Στεφανουδάκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics