Breaking News
06 Αυγούστου 2023


Φιλική ισοπαλία για Ατρόμητο και ΟΦΗ στο Ελ Πάσο με 2-2, αν και η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε 2-0, με την κρητική ομάδα να χάνει τα τελευταία λεπτά την ευκαιρία για την πλήρη ανατροπή.

 

Aτρόμητος-ΟΦΗ 2-2: Οι Κρητικοί άγγιξαν την πλήρη ανατροπή
Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο πρώτο τέταρτο είχε πετύχει ήδη δύο γκολ. Στο 12' ο Γιουμπιτάνα έκανε το σουτ με το αριστερό και άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες. Μετά από τρία λεπτά έγινε το 2-0, αφού ο Ρομπάιγ νίκησε τον Χριστογεώργο.

Στο 41' ο ΟΦΗ μείωσε με γκολ του Μπιφουμπά και είχε την υπεροχή στο δεύτερο μέρος. Στο 51’ όμως ο Ατρόμητος το σουτ του Έρλινγκμαρκ περασε πάνω από τα δοκάρια του Χριστογεώργου, ενώ στη συνέχεια ο ΟΦΗ είχε μία καλή ευκαιρία να με τον Φελίπε να σουτάρει μετά από φάση διαρκείας με την μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται.


Ο «Ντάμπρα» πραγματοποίησε επτά μαζεμένες αλλαγές περνώντας στο παιχνίδι τους Γιαννούλη, Μοσκέρα, Τοράρινσον, Ντίκο, Καρώ, Αποστολάκη και Βούρο. Στο 70’ μάλιστα, ο προπονητής του ΟΦΗ χρησιμοποίησε και τους Νέιρα, Γαγιέγος, με τον Χιλιανό να πραγματοποιεί το δεύτερο ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας, σε ανεπίσημο παιχνίδι. Σον αγώνα πέρασε και ο Γκρόνινγκ.

Ο Χουάν Νέιρα έκανε το 2-2 στο 79’, με εντυπωσιακό γκολ. Ο ΟΦΗ είχε και μία εξαιρετική ευκαιρία με τον Αποστολάκη να γυρίσει εντελώς το παιχνίδι στο τέλος του αγώνα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Έρλινγκμαρκ (70’ Καραμάνος), Γκονζάλες, Φριτζόνσον, Ρομπάιγ, Βέργος, Γιουμπιτάνα (52’ Ντιρκς).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Χριστογεώργος, Πασαλίδης (63’ Βούρος), Λαμπρόπουλος (63’ Καρώ), Αμπάντα (63’ Θοράρινσον), Λάρσον (77’ Γκρόνινγκ), Μεγιάδο (Νέιρα 70'), Μπάκιτς (63’ Γιαννούλης), Τοράλ (63’ Αποστολάκης), Ριέρα (70’ Νέιρα), Μπιφουμά (63’ Μοσκέρα), Φελίπε (63’ Ντίκο).

Fosonline.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Συνεχίζεται η συλλογή μεταλλίων για την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics