Breaking News
10 Σεπτεμβρίου 2023

Φιλική ισοπαλία (2-2) για ΟΦΗ και Χανιά


Ισόπαλη ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση του ΟΦΗ με τα Χανιά στο «Γεντί Κουλέ».

Οι ασπρόμαυροι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο πρώτο μέρος, με τον Σερβιλάκη να βάζει αυτογκόλ, έπειτα από προσπάθεια του Αμπάντα στο 11ο λεπτό. Στο 30ο λεπτό αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ έγινε ο Χριστογεώργος, ενώ πρόβλημα αποκόμισε και ο Τοράλ.

Το δεύτερο μέρος ήταν ακόμη πιο γεμάτο, με τα Χανιά να πετυχαίνουν την ισοφάριση με τον Μάναλη. Οι Κρητικοί μπόρεσαν να πάρουν ξανά προβάδισμα με κεφαλιά του Ντίκο, έπειτα από γέμισμα του Λάρσον στο 77'.

Ένα λεπτό πριν από την συμπλήρωση των 90 λεπτών, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Ματάους να κάνει το 2-2 με κεφαλιά, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σερβιλάκη.

H αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ: Χριστογεώργος (30' Σωτηρίου), Μαρινάκης, Αμπάντα, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Τοράλ (43' Ριέρα), Νέιρα, Μοσκέρα

Στο δεύτερος μέρος έπαιξαν οι: Φελίπε, Ντίκο, Γαγέγος, Σημαντηράκης, Λάρσον, Βούρος,

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 08/09

 

 

 

 

Εντυπωσιακή επάνοδο στην αγωνιστική δράση πραγματοποίησε ο Λευτέρης Πετρούνιας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics