Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2023

Ένας ακόμα Έλληνας πρωταθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης έκανε την πρεμιέρα του σε ευρωπαϊκή λίγκα για την περίοδο 2023-2024.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος φόρεσε χτες βράδυ (19/09) τη φανέλα της BTK Ρέκορντ για την 1η αγωνιστική της Σούπερ κατηγορίας της Σουηδίας και ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής. Με δύο νίκες στα ατομικά και μία στο διπλό οδήγησε την ομάδα του σε σπουδαία νίκη με 4-3 απέναντι στην πρώην πρωταθλήτρια της χώρας και φιναλίστ του περσινού τελικού των πλέι οφ, Έσλοβ. Σιγά-σιγά μπαίνουν στην αφετηρία όλα τα ξένα διασυλλογικά πρωταθλήματα, στα οποία θ’ αγωνιστούν φέτος Έλληνες «λεγεωνάριοι». Για παράδειγμα, στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αρχίζουν οι κορυφαίες λίγκες και οι Nationalκατηγορίες στη Γαλλία και την άλλη βδομάδα η 1η κατηγορία στην Ισπανία. Στο μεταξύ, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έχουμε από αύριο και το στάδιο 1 στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών, όπου ο Παναθηναϊκός θα είναι και φέτος ο εκπρόσωπος της χώρας και αγωνίζεται στην Ισπανία με στόχο την πρόκριση στο στάδιο 2.

Ο Κ. Κωνσταντινόπουλος άρχισε την τρίτη διαδοχική σεζόν του στη Σουηδία με την ίδια ομάδα. Στην έναρξη του πρωταθλήματος η Ρέκορντ υποδέχτηκε την ισχυρή Έσλοβ κι έκανε το… μπαμ με νίκη 4-3. Στη συναρπαστική αναμέτρηση ο δις πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών κατέβαλλε τον Φινλανδό Άλεξ Ναούμι με 3-0 σετ, τον Σουηδό Μάρτιν Φρις με 3-1, ενώ αγωνίστηκε και στο καθοριστικό διπλό. Με συμπαίκτη τον Χάμπους Σόντερλουντ (σ.σ. Σουηδός διεθνής, που ήταν τον Αύγουστο δύο βδομάδες στην Αθήνα για προπονήσεις με την εθνική μας ομάδα) πραγματοποίησε νέα πολύ καλή εμφάνιση και ξεπέρασαν τους Φρις και Τομ Τζέρβις (Σουηδία/Αγγλία) με 2-1 σετ (στα 3 σετ αυτό το ματς). Η Ρέκορντ, που δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν, έχει και φέτος στόχο τα πλέι οφ. Την περασμένη περίοδο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Για τη Γαλλία, όπου παραδοσιακά αγωνίζονται οι περισσότεροι Έλληνες διεθνείς, η αξιοσημείωτη είδηση εν αναμονή της έναρξης των πρωταθλημάτων είναι ότι η Αλίκη Κιούφη θα κάνει το ντεμπούτο της μεθαύριο 22/09 στην ProB. Η σημερινή δευτεραθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών είναι στο δυναμικό της Ρεν και είχε συμφωνήσει να μην παίζει μόνο στις Nationalκατηγορίες, αλλά και στη 2η εθνική κατηγορία της χώρας με τη δεύτερη ομάδα του σωματείου.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Στο Τσάμπονς Λιγκ των γυναικών ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται το προσεχές τριήμερο στην πόλη Ρέους της Ισπανίας για το 1ο γκρουπ του σταδίου 1. Διεκδικεί μία από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις κι έχει αντιπάλους τη διοργανώτρια Reus Miro, την SKST Plus Hodonin από την Τσεχία (επικεφαλής), τη γαλλική ALSL TT Grand Quevilly και την επίσης ισπανική Girbau Vic TT. Την αποστολή συγκροτούν οι Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Άνα Τοφάντ, το Σάββατο θα μεταβεί στην Ισπανία και η Μαρία Αρτσέτου για ν’ αγωνιστεί στο τελευταίο ματς απέναντι στην ομάδα της Γαλλίας, ενώ αρχηγός αποστολής θα είναι ο τιμ μάνατζερ Σωτήρης Χούμος.

Το πρόγραμμα των αγώνων του, όπως αναφέρεται με τοπικές ώρες στην ιστοσελίδα της ETTU (σ.σ. μία ώρα πίσω από την Ελλάδα η Ισπανία):

Panathinaikos A.C. (GRE) V Girbau-Vic TT (ESP) 21/09/2023 16:00

SKST Plus Hodonin (CZE) V Panathinaikos A.C. (GRE) 22/09/2023 16:00

Panathinaikos A.C. (GRE) V MIRÓ Ganxets Reus (ESP) 23/09/2023 12:00

TT Grand-Quevilly (FRA) V Panathinaikos A.C. (GRE) 23/09/2023 19:00
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 20/09/2023

 

 

 

 

Η Μαρία Πρεβολαράκη θα διεκδικήσει την Πέμπτη (21/9) το χάλκινο μετάλλιο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics