Breaking News
11 Οκτωβρίου 2023

Μίλτος Τεντόγλου: Διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου στην Ευρώπη - Αντίπαλος του ο Ντουπλάντις



Για μία ακόμη χρονιά, ο Μίλτος Τεντόγλου, βρίσκεται στην τελική τριάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή του στίβου στην Ευρώπη για το 2023, στις 21 Οκτωβρίου στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (European Athletics) ανακοίνωσε τα ονόματα των τριών φιναλίστ στους άνδρες, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος -από το περασμένο καλοκαίρι στη Βουδαπέστη- να συγκεντρώνει υψηλές πιθανότητες για την πρωτιά αυτή τη φορά. Πέρυσι, κορυφαίος αθλητής του στίβου στην Ευρώπη είχε αναδειχτεί ο Σουηδός Μόντο Ντουπλάντις (άλμα επί κοντώ), ενώ στην τριάδα είχε βρεθεί και ο Νορβηγός δρομέας Γιάκομπ Ινγκεμπρίντσεν.

 Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος στην τελική τριάδα έφτασαν οι ίδιοι αθλητές, αλλά αυτή τη φορά ο Μίλτος Τεντόγλου ευελπιστεί πως θα ακούσει το δικό του όνομα, στο Γκαλά της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που θα λάβει χώρα στο Βίλνιους της Λιθουανίας στις 21 Οκτωβρίου.


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Ο Ηλίας Σημαντηράκης ήταν ανάμεσα στους σκόρερ της Εθνικής Νέων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics