Breaking News
17 Νοεμβρίου 2023

Μετά την ατυχία του Σάινθ το πρωί, η Scuderia συνέχισε δυναμικά στην δεύτερη περίοδο, με τους οδηγούς της να σημειώνουν το 1-2.

 

Οι μηχανικοί της Ferrari έκαναν αγώνα δρόμου ώστε να έχουν έτοιμο το αυτοκίνητο του Σάινθ για το FP2. Ευτυχώς για τον Ισπανό, οι μηχανικοί του τα πήγαν εξαίρετα.


Δυστυχώς, όμως, ο Κάρλος θα πρέπει να πάρει ποινή θέσεων στην εκκίνηση λόγω αλλαγής στοιχείων PU. Μία ατυχής εξέλιξη καθώς τα στοιχεία έπρεπε να αλλαχτούν λόγω της επαφής με το καπάκι φρεατίου στο FP1. Για ένα συμβάν, δηλαδή, που ούτε ο Σάινθ ούτε η Ferrari έφεραν ουδεμία ευθύνη.

Αυτό δεν εμπόδισε τις δύο SF-23, βέβαια, να κάνουν το 1-2 με τον Λεκλέρ επικεφαλής. Τρίτος ήταν ο Αλόνσο, ενώ οι Μπότας και Χούλκενμπεργκ έκλεισαν την ημέρα εντός της πρώτης δεκάδας.

Η εικόνα αυτή επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής τις προβλέψεις που ήθελαν τις Ferrari -αλλά και τις πελατειακές της ομάδες- πολύ δυνατές στο Βέγκας. Τόσο λόγω της χάραξης της πίστας όσο και λόγω του ότι τα εν λόγω μονοθέσια φέρνουν γρήγορα τα ελαστικά τους σε θερμοκρασία λειτουργίας.

Το FP2 ξεκίνησε τελικά στις 12:30 ώρα Ελλάδος. Κράτησε δε 90 λεπτά ώστε να αναπληρωθεί ο χρόνος που χάθηκε από τη διακοπή του FP1. Έτσι οι ομάδες φρόντισαν να δοκιμάσουν όλες τις γόμες.

Βέβαια να σημειώσουμε ότι το FP2 έγινε στις 2 τα ξημερώματα, τοπική ώρα. Έτσι οι συνθήκες που συνάντησαν οι οδηγοί δεν είναι απολύτως αντιπροσωπευτικές εκείνων που θα έχουμε σε κατατακτήριες και αγώνα. Ακόμη κι έτσι, το τριήμερο ξεκίνησε με προβάδισμα της Ferrari.

newsauto.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Η Ελλάδα έχασε τη μοναδική ευκαιρία γιατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Θαλασσίου Σκι!

 

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics