Breaking News
08 Ιανουαρίου 2024

Οι αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης των μικρών κατηγοριών ετοιμάζονται για την επόμενη «εξόρμηση» στα αγαπημένα τους αναπτυξιακά πρωταθλήματα και η πόλη, που τους περιμένει με ανυπομονησία, αποτελεί έναν από τους παραδοσιακούς σταθμούς του πετυχημένου θεσμού.

Είναι η Βέροια, η οποία διοργανώνει το 5ο όπεν της τρέχουσας περιόδου, το προσεχές Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Ιανουαρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Φιλίππειο. Η υπέροχη πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας, με την πολυετή και έντονη δραστηριότητα στο ολυμπιακό άθλημα, θ’ αγκαλιάσει και θα προβάλλει τους μικρούς πρωταγωνιστές για συνολικά 9η φορά. Έχοντας μάλιστα, κατακτήσει εδώ και χρόνια τη γενική αναγνώριση, πρόκειται να κάνει φετινό ρεκόρ συμμετοχών. Οι τελικές δηλώσεις έφτασαν τις 248 από 43 σωματεία όλης της χώρας και το πολυπληθέστερο όπεν έως τώρα, είναι αυτό του Πέρα Αθηνών τον περασμένο μήνα, με 220 παιδιά. Το τουρνουά διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους του ΑΣΕΑ και του ΟΕΑ. Όπως κάθε χρόνο, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αξιόλογου αθλητή των ομάδων της Βέροιας Φώτη Τσιαλτζούδη, ο οποίος έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2003.

Το 1ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Βόρειας Ελλάδας στην τρέχουσα σεζόν θα έχει κάλυψη και στο ίντερνετ από το κανάλι gre78 στο youtube, σε μία ακόμα σημαντική κίνηση στη χορηγία του ομίλου KOUSgroup προς την ομοσπονδία στο κομμάτι της WEBTV.

Οι 248 δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 44 έφηβους, 12 νεάνιδες, 60 παίδες, 13 κορασίδες, 52 παμπαίδες, 12 παγκορασίδες, 33 μίνι παμπαίδες και 22 μίνι παγκορασίδες. Γενικά θα είναι η 4η φορά φέτος, που τα αναπτυξιακά φτάνουν τις 200 τουλάχιστον συμμετοχές.

Οι κληρώσεις των γκρουπ έχουν γίνει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις δουν στο λινκ https://app.ttscore.io/customer/24/event/643. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εξέδωσε σήμερα 08/01 και το πρόγραμμα των αγώνων (https://shorturl.at/DFJKM), το οποίο θ’ αρχίσει στις 08:40 και τις δύο ημέρες. Ο Φώτης Τσιαλτζούδης, αδερφός του υπεύθυνου των αδερφών τοπικών σωματείων, Γιώργου, ήταν αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μέχρι το 2002 και για σχεδόν 20 χρόνια. Άρχισε το άθλημα και καλλιέργησε το ταλέντο του στη Βέροια και στην πορεία αγωνίστηκε και σε ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση έχει προσελκύσει και φέτος το ενδιαφέρον πολλών χορηγών. Τη στηρίζουν συνολικά 21 εταιρίες και είναι οι ακόλουθες:

FAST FOOD Γιάννης

Κλινική Ευαγγελισμός

Κουφώματα TEDESCO

Ηλίας Πρωτόγερος

Καφέ BRUNO

Σάντουιτς PANINI

DONUTS MR TONY

Γαβριηλίδης HYUNDAI

Τέρψις Νάουσα

GOODYS

Ταβέρνα στα καλά καθούμενα

Κριαράς μπουγάτσα

COFFEEBERRY

Ήδη προικός Μακράκης

Γραφικές τέχνες LOGOGRAF

Ανθή φυτά Λευτέρης

Πίτσα ROMA

Ξενοδοχείο VILLA ELIA

Ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον

Ξενοδοχείο Μακεδονία

Ξενοδοχείο κτήμα Καψάλη

Επιπλέον υπάρχουν οι σταθεροί χορηγοί της ομοσπονδίας STIGA Table Tennis, Gerflor Group, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη, KOUSgroup, Όμιλος Ευρωκλινικής, έπαθλα ΖΕΥΣ, HeaDS και Genesis pharma.
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 08 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Η χώρα μας εκπροσωπείται στο φετινό Dakar Rally με τη συμμετοχή του μοναδικού Έλληνα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics