Breaking News
06 Μαρτίου 2024

Η κλήρωση για τον Γκιώνη στο Singapore Smash και για τους νεαρούς Έλληνες στο Youth Contender της Βουλγαρίας

 

Παράλληλα αρχίζουν αύριο Πέμπτη 07/03 δύο διεθνή τουρνουά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, ένα για τη μεγάλη κατηγορία κι ένα για τις νεαρές ηλικίες κι εκεί εκπροσωπούνται και τα ελληνικά χρώματα. Στο πολύ δυνατό Singapore Smash κατ’ αρχάς, ο Παναγιώτης Γκιώνης θα βρεθεί ανάμεσα σε κορυφαία ονόματα του χώρου για να διεκδικήσει μία ακόμα καλή βαθμολογική συγκομιδή στην προσπάθειά του να φτάσει στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Στο Παναγκιούριστε διεξάγεται το WTT Youth Contender της Βουλγαρίας και τη μεγάλη ελληνική αποστολή συγκροτούν 12 αθλητές και 3 αθλήτριες. Και για τα δύο τουρνουά διενεργήθηκαν σήμερα οι κληρώσεις και όλοι οι αθλητές μας έμαθαν τους αντιπάλους τους στα προκριματικά του απλού. Στη Σιγκαπούρη η διαδικασία είναι σε νοκ άουτ ματς και συνολικά τρεις γύροι κρίνουν τις προκρίσεις στο κυρίως ταμπλό. Στη Βουλγαρία προβλέπονται ταμπλό.

Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΧΑΜΠΕΣΟΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ

Στο Singapore Smash 2024, ένα ακόμα event της World Table Tennis για άνδρες και γυναίκες με υψηλές θέσεις στον διεθνή πίνακα αξιολόγησης, η αρχή γίνεται αύριο, όμως ο Γκιώνης θα μπει στα αγωνιστικά τραπέζια την Παρασκευή 08/03. Βρέθηκε στη μέση του προκριματικού ταμπλό και στους «64» κληρώθηκε με τον Αυστριακό πρώην πρωταθλητή Ευρώπης του ομαδικού και του διπλού ανδρών Ντάνιελ Χάμπεσον, νούμερο 7 των προκριματικών. Ο αγώνας ορίστηκε για τις 8:00 ώρα Ελλάδας (στις 14:00 τοπική). Στην ενότητα Head To Head, που υπάρχει στην ιστοσελίδα των Statistics της παγκόσμιας ομοσπονδίας, που ανέπτυξε και έφτιαξε ο Δημοσθένης Μεσσήνης (στο https://results.ittf.link/), αναφέρεται ότι σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση έχουν αναμτρηθεί 4 φορές ο Γκιώνης με τον Χάμπεσον. Ο τοπ αμυντικός εμφανίζει 3 νίκες και 1 ήττα, απλά είχε χάσει το τελευταίο ματς, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2018 (με 4-2 σετ στο γύρο των «16»). Αν ο πρωταθλητής μας πάρει τη νίκη απέναντι στον Χάμπεσον τότε στον 2ο προκριματικό γύρο θα συναντήσει τον νικητή από τον αγώνα Λούμπομιρ Γιάνκαρικ (Τσεχία)-Ρόμπερτ Γκάρντος (Αυστρία).

Κοντά του και σε αυτή τη δύσκολη αποστολή θα έχει τον εθνικό ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή. Στο κανάλι της στο youtube (https://shorturl.at/emqy8) η WTT θα μεταδίδει τους αγώνες κι από τα τέσσερα τραπέζια, απλά ακόμα δεν είναι γνωστό σε ποιο θ’ αγωνιστεί ο Γκιώνης.

ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ U17 ΚΑΙ U13 Η ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Στο Youth Contender της Βουλγαρίας η Ελλάδα θα έχει παρουσία σε όλες τις κατηγορίες, απλά η πρεμιέρα γίνεται με το απλό στις ηλικίες Under 17 και Under 13. Σε πρώτη φάση υπάρχουν γκρουπ, από τα οποία προκρίνονται οι δύο πρώτοι αθλητές. Από την Παρασκευή αρχίζει και το διπλό μικτό, το οποίο έχει μόνο νοκ άουτ ματς. Οι αντίπαλοι των αθλητών μας στο Παναγκιούριστε, στην πρώτη φάση του απλού:

Στην κατηγορία αθλητών κάτω των 19 ετών (πρώτη μέρα Σάββατο 09/03) σχηματίστηκαν 20 γκρουπ. Ο Γιάννης Αναστασιάδης βρέθηκε στο 4ο γκρουπ για να κοντραριστεί με τον Βούλγαρο Γιοάν Βελίτσκοφ (επικεφαλής) και τον Ρουμάνο Μιχάι Ιονέσκου.

Ο Γιάννη Κούτρα είναι στο 8ο γκρουπ και συναντά τον Γάλλο Φλαβιέν Κοτόν (επικεφαλής) και τον Μανσούρ Αμπντούλα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Γιώργος Γερακιός εμφανίζεται στο 10ο γκρουπ. Θα προσπαθήσει να περάσει τα εμπόδια του Ινδού Ντίβανς Σριβάσταβα (επικεφαλής) και του Ουκρανού Όλεχ Ρεχότουν.

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης θ’ αγωνιστεί στο 11ο γκρουπ απέναντι στον Αντουάν Νουαρό από τη Γαλλία (επικεφαλής) και τον Λουκ Μπονέλο από τη Μάλτα.

Ο Γιώργος Κοσμάς κληρώθηκε στο 14ο γκρουπ και θα διεκδικήσει την πρόκριση κόντρα στον Σλοβάκο Ντάμιαν Φλόρο (επικεφαλής) και τον Τούρκο Αρντά Εντίς.

Ο Στάθης Μανωλόπουλος είναι στο 15ο γκρουπ και βρίσκει μπροστά του τον Άγγλο Γιακούμπ Πιβοβάρ (επικεφαλής) και τον Τούρκο Φουρκάν Σίμσεκ και τέλος ο Γρηγόρης Τσιλόπουλος πήγε στο 17ο γκρουπ με αντιπάλους τον Άγγλο Ραλφ Πάττισον (επικεφαλής) και τον Ζου Τζινγκέ από τη Σιγκαπούρη.

Στην κατηγορία Κ19 των κοριτσιών δημιουργήθηκαν 10 γκρουπ και γίνονται επίσης το Σάββατο. Η Μαύρα Κοντοπούλου είναι στο 2ο γκρουπ και αναμετριέται με την Τσόι Ναχιούν από την Κορέα (επικεφαλής) και τη Νίνα Νταρόβκοβα από τη Σλοβακία.

Η Άλκηστις Κασίμη κληρώθηκε στο 6ο γκρουπ. Θα παίξει εναντίον της Πολωνής Ναταλία Μπογκντάνοβιτς (επικεφαλής) και της Σλοβάκας Ελίσκα Στουλέροβα.

Η Χρυσαυγή Τσιλοπούλου βρέθηκε στο 8ο γκρουπ και θ’ αντιμετωπίσει την Αλέσια Σφερλέα από τη Ρουμανία (επικεφαλής) και τη Βικτόρια Πέρσοβα από τη Βουλγαρία.

Η κατηγορία αθλητών έως 17 ετών ανοίγει το πρόγραμμα αύριο το πρωί στο Arena Asarel. Περιλαμβάνει 19 γκρουπ. Ο Κώστας Φάκαρος κληρώθηκε στο 1ο γκρουπ και αντιμετωπίζει τον Κορεάτη Λι Σεούνγκσού (επικεφαλής) και τον Δανό Μάλικ Σεβερίνσεν.

Ο Αναστασιάδης βρέθηκε στο 9ο γκρουπ για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Άγγλο Γιακούμπ Πιβοβάρ (επικεφαλής) και τον Ουκρανό Κρίλο Σπιριντόνοφ.

Ο Κούτρα στο 10ο γκρουπ έχει να ξεπεράσει τα εμπόδια του Άγγλου Ραλφ Πάττισον (επικεφαλής) και του Τούρκου Ονούρ Ντουράν. Ο Κοσμάς πήγε στο 12ο γκρουπ και αναμετριέται με τον Γιανγκ Ζε Γι από τη Σιγκαπούρη (επικεφαλής) και τον Βούλγαρο Σιμεόν Στόιτσκοφ.

Στο 18ο γκρουπ των 4ων αθλητών είναι ο Τσιλόπουλος. Βρίσκει απέναντί του τον Ρουμάνο Ρόμπερτ Ιστράτε (επικεφαλής), τον Άγγλο Κάσπερ Πιβοβάρ και τον Βούλγαρο Μίλαν Ζέκοφ.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών έγιναν 12 γκρουπ κι αρχίζουν επίσης αύριο. Η Κοντοπούλου βρέθηκε στο 2ο για ν’ αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα Μπιάνκα Μέι-Ρόζου (επικεφαλής) και την Τουρκάλα Ελίφ Ακιουρέκ. Η Κασίμη κληρώθηκε στο 5ο γκρουπ και θα παλέψει για την πρόκριση ενάντια στη Ρουμάνα Αλέσια Σφερλέα (επικεφαλής) και την Αϊνάζ Αντιλγκερέγιεβα από το Καζακστάν.

Η Τσιλοπούλου αγωνίζεται στο 11ο γκρουπ, που έχει 4 αθλήτριες. Αντίπαλοί της είναι η Τουρκάλα Νιλ Μπασαράν (επικεφαλής), η Βουλγάρα Σιντέλια Μούτλου και Μουχλίσα Αζίμοβα από το Ουζμπεκιστάν.

Στην κατηγορία αθλητών Κ15 σχηματίστηκαν 16 γκρουπ (έναρξη το Σάββατο). Ο Δημήτρης-Μάριος Αλεξανδρίδης κληρώθηκε στο 6ο γκρουπ όπου θα συναντηθεί με τον Τούρκο Μπερκ Όζτοπρακ (επικεφαλής) και τον Ρουμάνο Μιχάι Ιορντάν.

Ο Φάκαρος στο 10ο γκρουπ έχει επικεφαλής τον Ρουμάνο Μιχάι Νάγκι κι αντίπαλο επίσης τον Βούλγαρο Μαρτίν Αλεξαντρόφ.

Ο Μιχάλης Μπιτχαβάς κληρώθηκε στο 11ο γκρουπ με τον Ιρλανδό Πίνταρ Σέρινταν (επικεφαλής) και τον Δανό Μάλικ Σεβερίνσεν.

Ο Γιώργος Σασσάνης βρέθηκε στο 14ο γκρουπ, που είναι των 4ων αθλητών. Θ’ αναμετρηθεί με τον Τούρκο Κουζέι Γκιούντογκντου (επικεφαλής), τον Ρουμάνο Αλεξάντρου Ιορντάν και τον Βούλγαρο Νίκολα Γκέντσεφ.

Μεγάλη η συμμετοχή και στην κατηγορία αθλητών Κ13, που αρχίζει την Πέμπτη με 9 γκρουπ. Όλοι οι αθλητές μας πήγαν σε γκρουπ των 5 παιδιών.

Ο Σασσάνης θ’ αγωνιστεί στο 1ο γκρουπ. Συναντά τον Βούλγαρο Μίροσλαβ Σμιντ (επικεφαλής), τον Τούρκο Εϊμέν Μπασάρ, τον Άγγλο Πάμπλο Ραμίρεζ και τον Ρουμάνο Νταβίντ Μανέσκου.

Στο 4ο γκρουπ είναι ο Αλεξανδρίδης. Αναμετριέται με τον Βούλγαρο Βίκτορ Ντιμιτρόφ (επικεφαλής), τον Τούρκο Εμρέ Μπουκάκ, τον Ρουμάνο Βλαντιμίρ Φιλιμόν και τον Άγγλο Ααράβ Παριχάρ. Στο 5ο γκρουπ βρίσκεται ο Μπιτχαβάς για να επιδιώξει το καλύτερο κόντρα στον Τούρκο Κουζέι Γκιούντογκντου (επικεφαλής), τον Βούλγαρο Τραϊάν Γκεοργκίεφ, τον Νικίτα Μαρτίνοφ από τη Μολδαβία και τον Ρουμάνο Σερμπάν Ραντουλέσκου.

Ο μικρότερος αθλητής της ελληνικής αποστολής, ο Νίκος Αλεξίδης, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο 7ο γκρουπ. Βρίσκει μπροστά του Μοχάμεντ Αλμουσαγέμπι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (επικεφαλής), τον Μιχάι Ιορντάν από τη Ρουμανία, τον Ντεμίρ Γιονού από την Τουρκία και τον Γκεόργκι Ντραγκίσκι από τη Βουλγαρία.

Τέλος στην κατηγορία αγοριών Κ11, ο Αλεξίδης ως μοναδικός εκπρόσωπός μας, κληρώθηκε στο 1ο από τα συνολικά 3 γκρουπ. Θα διεκδικήσει το Σάββατο κάτι ουσιαστικό εναντίον του Άγγλου Ντίμιταρ Ντιμιτρόφ (επικεφαλής), του Τούρκου Ντεμίρ Γιονού, του Ρουμάνου Σερμπάν Ραντουλέσκου και του επίσης Τούρκου Κερίμ Γκουλέρ. Το Σάββατο 09/03 αρχίζουν τα γκρουπ και σε αυτή την κατηγορία. Το διπλό μικτό σε εφήβους-νεάνιδες και παίδες-κορασίδες θα γίνει στις 08 και 09/03 σύμφωνα με την προκήρυξη και αύριο πραγματοποιούνται οι κληρώσεις.


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 06 Μαρτίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Η Εθνική ομάδα Κ17 ηττήθηκε 2-0 από την Ουκρανία στην πρεμιέρα της στον elite round

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics