Breaking News
18 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα 18/3: Οι προβλέψεις της Δευτέρας



Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 18 Μαρτίου για όλα τα ζώδια.

Κριός: Κινηθείτε με αποφασιστικότητα για να καλύψετε το χαμένο έδαφος στον επαγγελματικό σας τομέα και αναπτύξτε την δημιουργικότητά σας.

 Ταύρος: Νέες δημιουργικές προοπτικές διαγράφονται στην καριέρα σας, αλλά παρασκηνιακές κινήσεις από ορισμένα άτομα πρέπει ακόμα να προσεχτούν.


Δίδυμοι: Η διαμόρφωση του τρόπου ζωής θα ξεκαθαρίσει τους πραγματικούς σας στόχους και θα σας παρακινήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

 Καρκίνος: Θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα προκειμένου να βρεθούν οικονομικές λύσεις που θα βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Συζητήσεις και επαφές ευνοούνται.

Λέων: Δώστε πρωταρχική σημασία στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς η εξισορρόπηση της οικονομικής κατάστασης μπορεί να φανεί σαν πιεστική ανάγκη στις τρέχουσες εξελίξεις.

Παρθένος: Θα έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλικό περιβάλλον, και η επιρροή που θα ασκείτε θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα.

Ζυγός: Σημαντική πρόοδο θα πετύχετε στην άνοδο του οικονομικού σας τομέα και οι δημιουργικές ιδέες θα βοηθήσουν να κάνετε κάποιες αλλαγές στους χώρους που κινείστε.

Σκορπιός: Ίσως προχωρήσετε σε καινούργια σχέδια σχετικά με τα εργασιακά σας θέματα. Βοήθεια από κάποια άτομα θα σας δώσει φτερά στην υλοποίηση των στόχων σας.

Τοξότης: Μην ασχοληθείτε ιδιαίτερα με οικογενειακά προβλήματα που δεν έχουν άμεση σχέση με εσάς. Αξιοποιείστε οικονομικές συνεργασίες.

Αιγόκερως: Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε θα αλλάξουν τις συνθήκες στο χώρο της εργασίας σας. Εκμεταλλευτείτε την καλή σας εικόνα για να πετύχετε κάποιους στόχους.

Υδροχόος: Θα πρέπει να περιμένετε κίνηση στην κοινωνική σας ζωή και αρκετές συζητήσεις στο χώρο τού σπιτιού. Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη.

Ιχθύς: Ο επαγγελματικός σας χώρος θα σας απορροφήσει αρκετά σήμερα, ενώ σχέσεις και αισθηματικά είναι ιδιαίτερα τονισμένα τώρα.

Από την Άντα Λεούση
okmag.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

O Γιάννης Σγουρόπουλος μετέχει από αύριο Τρίτη 19/03 στο World Table Tennis Feeder του Λιβάνου

 

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics