Breaking News
20 Απριλίου 2024

Νίκη με μπροστάρη Τοράλ για τους Κρητικούς



Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του Βόλου για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, με τον Τζον Τοράλ να σκοράρει αμφότερα τα γκολ των Κρητικών.

Ο ΟΦΗ κέρδισε στο Ηράκλειο τον Βόλο με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League, με το σύνολο του Τραϊανού Δέλλα να ανεβαίνει στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς ο ΟΦΗ βρίσκεται αρκετά μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού, σε αντίθεση με τον Βόλο ο οποίος έχει μόλις τέσσερεις πόντους περισσότερους από την προ τελευταία Κηφισιά.

Παρόλα αυτά ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και χάρη στα δυο γκολ από τον Τοράλ στο 28΄και στο 49΄ έφτασε στη νίκη.

Το αυτογκολ του Λαμπρόπουλου στις καθυστερήσεις του αγώνα δεν ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα επιστρέψουν στην Θεσσαλία με άδεια χέρια.

Με αυτή του τη νίκη ο ΟΦΗ έφτασε τους 34 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο, ενώ ο Βόλος έμεινε στους 29.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (72΄ Λαμπρόπουλος), Βούρος, Λουκάο, Θοράρινσον, Μπάκιτς, Μεγιάδο (79΄ Γκλάζερ), Τοράλ (64΄ Γκαγέγκος), Ριέρα, Μπάκου (72΄ Μοσκέρα), Ισέκα (79΄ Φελίπε Λουίζ)

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Λούνα (85΄ Κίτσος), Ντε Καμπς (62΄ Τρουιγέ), Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μύγας (62΄ Μπερτόλιο), Κόμπα, Ασεχνούν (70΄ Ποπέσκου), Γκαρσία (70΄ Μωραΐτης)

 newsit.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ αποθεώθηκε στο «Γεντί Κουλέ»

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 20/04

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics