Breaking News
22 Μαΐου 2016

O Ελληνικός Ιππικός Όμιλος σε συνεργασία με το MDA Ελλάς, Σωματείο για τη Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυικές Παθήσεις, διοργανώνει τον Αγώνα Υπερπήδησης Εμποδίων "Ride with your heart, Ride for MDA Hellas”, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του, Παραδείσου 18, Παράδεισος Αμαρουσίου, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου 2016.


Ο αγώνας αυτός εντάσσεται στις δράσεις με τίτλο "ΕΙΟ & κοινωνία". Στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, εμείς οι άνθρωποι της ιππασίας αντλούμε δύναμη και χαρά από την ενασχόλησή μας με τα άλογα και το άθλημα που αγαπάμε. Στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο πιστεύουμε ότι έχουμε κοινωνική υποχρέωση να μοιραζόμαστε αυτή την τύχη και την χαρά μας με τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης και υποστήριξης. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να φέρει σε επαφή το άθλημα και τους ανθρώπους της ιππασίας με τις δράσεις του σωματείου MDA Ελλάς με στόχους την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την οικονομική συνεισφορά από τα έσοδα του αγώνα για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του σωματείου.


Στον αγώνα αυτό, οι Έλληνες ιππείς θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο πιο σύγχρονο ιπποδρόμιο στην Ελλάδα διεκδικώντας σημαντικά έπαθλα, ενώ οι θεατές και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το εντυπωσιακό και ευγενές άθλημα της ιππασίας υπό ιδανικές συνθήκες και να περάσουν ένα ευχάριστο ανοιξιάτικο σαββατοκύριακο με την οικογένεια και τους φίλους τους σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Παράλληλα, με την παρουσία και τη συμμετοχή τους σε αυτή την εκδήλωση, οι αθλητές και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν στις δράσεις του MDA Ελλάς.


Ο Αγώνας ξεκινάει το Σάββατο στη 1 μ.μ. και αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τις 10 μ.μ. Το Σάββατο στις 8 μ.μ. θα διεξαχθεί το Ομαδικό Αγώνισμα.
Την Κυριακή η έναρξη των αγώνων είναι στις 11 π.μ. και θα διαρκέσουν ως αργά το απόγευμα.
Όλη την αγωνιστική δραστηριότητα μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο επίσημο site των αγώνων www.eioevents.com
Στο πλαίσιο του Αγώνα, το MDA Ελλάς διοργανώνει κλειστό δείπνο στην βεράντα του εντευκτηρίου του Ομίλου, το Σάββατο 21 Μαΐου, στις 8:30 μ.μ. To μενού του φιλανθρωπικού δείπνου θα επιμεληθεί o βραβευμένος chef με Αστέρι Michelin, Έκτορας Botrini. Τα έσοδα από τις προσκλήσεις προορίζονται αποκλειστικά για τους σκοπούς του σωματείου, MDA Ελλάς. Για κρατήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στο MDA Ελλάς και στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο.
MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις)
Ελπίδος 6, 104 34 Αθήνα
τηλ: 210 3616980-1, fax: 210 3616982, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.mdahellas.gr

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Παραδείσου 18, 151 25 Μαρούσι
Τηλ. 210 6812506, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.eioevents.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics