Breaking News
15 Ιουνίου 2016

Ο Νίκος Νιόπλιας θα είναι ο προπονητής του ΟΦΗ και στην Football league. Οπως ανακοινώθηκε και επίσημα απο την διοίκηση του ΟΦΗ, ο προπονητής που ανέβασε τον ΟΦΗ απο την Γ' Εθνική, θα συνεχίσει να είναι στον πάγκο της ομάδας, με στόχο την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκ.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας, τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη και τον υπεύθυνο ποδοσφαιρκού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη, στη συνάντηση που είχε μαζί τους την Τετάρτη (15/6) το μεσημέρι.

Στην δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Νίκος Νιόπλιας ανέφερε για την παραμονή του στον ΟΦΗ ότι «ποτέ δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα τα βρίσκαμε. Συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο που είχαμε και πριν απο 4 μήνες και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Απο σήμερα ξεκινάει η δουλειά, για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ, εκεί όπου σαν σύλλογος αξίζει να βρίσκεται».

Ειδικότερα την συνάντηση με τους κ.κ. Σηφάκη και Πολεμαρχάκη, ο Νίκος Νιόπλιας, ανέφερε πως «βάλαμε με τους ανθρώπους της ομάδας, κάποια σημαντικά πράγματα κάτω, γιατί πρέπει πλέον να λειτουργήσουμε σε επαγγελματικά πλαίσια, σαν ομάδα. Πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές και θα γίνουν, γιατί έχουμε το χρόνο και είναι ακόμη νωρίς, προκειμένου να δουλέψουμε προς το καλύτερο. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και ένα οργανισμός όταν δουλεύει επαγγελματικά, έρχονται πιο γρήγορα, οι επιτυχίες».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics