Breaking News
17 Ιουνίου 2016

Στο περιθώριο του ΔΣ της Football League που έγινε την Πέμπτη (16/06) , έγινε γνωστό μετά από σχετικό ερώτημα ομάδων της κατηγορίας ότι ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει τη φετινή χρονιά με -6 βαθμούς.

Δηλαδή, η ποινή αυτή που είχε επιβληθεί πρόπερσι στην Κρητική ομάδα λόγω της αποχώρησης της  από τη Σούπερ Λιγκ ακολουθεί τον ΟΦΗ τώρα που επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αυτή η ενημέρωση υπάρχει από την ΕΠΟ και η διοργανώτρια, βέβαια, δεν έχει καμία σχέση. Εννοείται ότι αν ισχύει τελικά κάτι τέτοιο η ΠΑΕ ΟΦΗ θα κληθεί να δώσει νέα δικαστική μάχη για το ίδιο θέμα κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς. Εξάλλου, πιθανή ενεργοποίηση της ποινής αυτής θα αλλάξει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα, από τη στιγμή που οι Κρητικοί θα είναι διεκδικητές ενός εκ των δύο εισιτηρίων της ανόδου.

EKRITI.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics