Breaking News
08 Ιουλίου 2016

Σε προφορική συμφωνία με τον 29χρονο Σέρβο ακραίο επιθετικό Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, ήρθε ο ΟΦΗ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα απο την επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr.

Ο Μιλοσάβλιεφ είχε απασχολήσει και τον Ιανουάριο τον ΟΦΗ, αλλά η μεταγραφή δεν είχε ολοκληρωθεί. Αυτή τη φορά ο παίκτης απάντησε θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και έστειλε υπογεγραμμένο το προσύμφωνο συνεργασίας με την κρητική ομάδα.

Ο Μιλοσάβλιεφ αναμένεται στο Ηράκλειο τις επόμενες μέρες για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

Πρόκειται για ένα γρήγορο ακραίο επιθετικό, ο οποίος έχει την δυνατότητα να πατάει περιοχή και να δημιουργεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες.

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ γεννήθηκε στις 1/2/1987. Εχει ύψος 1μ72 και αγωνίζεται στην θέση ακραίου επιθετικού.

Ο Μιλοσάβλιεφ,είχε αγωνιστεί το 2014-15 στον Λεβαδειακό και είχε σε 38 συμμετοχές 6 γκολ.

Eχει αγωνιστεί ακόμη στη Ράντ Βελιγραδίου, στη Βαρνάρ Σκοπίων, στην Μπέογκραντ Βελιγραδίου, στην Κάρβινα (Τσεχία), Βικτόρια Ζίζκοφ (Τσεχία), Μπάνικ Οστράβα (Τσεχία), ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Μπάνια Λούκα (Βοσνία).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics