Breaking News
14 Ιουλίου 2016

Συνάντηση για θέματα που αφορούν στην λειτουργία της Κ-19 του ΟΦΗ, είχαν ο προπονητής Βασίλης Πλεσίτης και ο τεχνικός διευθυντής Μηνάς Πίτσος, με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην έναρξη της προετοιμασίας της Κ-19, την οριστικοποίηση του ρόστερ της ομάδας και θέματα που αφορούν στον ρουχισμό της ομάδας, την ευθύνη της οποίας θα έχει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η συνάντηση ήταν οφέλιμη και ανέδειξε την μεγάλη προσοχή με την οποία αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, την λειτουργία της Κ-19.

Η οργάνωση της ομάδας Κ-19  προχωράει σε γοργούς ρυθμούς και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν θέματα που αφορούν την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και τα παιδιά που θα στελεχώσουν την ομάδα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics