Breaking News
18 Ιουλίου 2016

Εκτός απο το βασικό δυναμικό του ΟΦΗ, για τη νέα περίοδο στην Football league, νεαροί ταλαντούχοι παίκτες απο το Ηράκλειο ξεκίνησαν προετοιμασία με τον ΟΦΗ και θα περάσουν απο το μικροσκόπιο του Νίκου Νιόπλια.

Πρόκειται για τους Μηνά Χαλκιαδάκη (πέρσι έπαιξε στην Β' Κύπρου) και είναι απο το Ηράκλειο, τον Ανδρέα Ξηρό, επίσης απο το Ηράκλειο, που έμεινε ελεύθερος απο την Κ-20 του Παναθηναικού, τον Κώστα Προβιδάκη του Ηροδότου, τον Εντι Εντινσον (Βορειοηπειρώτης) και τον Παπαδομανωλάκη απο το Τυμπάκι, ο οποίος είναι στα υπόψιν για την Κ-19 του ΟΦΗ.

Παράλληλα στην «πρώτη» συγκέντρωση του ΟΦΗ ήταν και οι νεαροί Χύζι, Λογοθέτης, Μπάμπης, οι οποίοι αγωνίστηκαν πέρσι δανεικοί στον ΠΑΟΚρουσώνα (Γ' Εθνική) και οι Τουγλής, Σαχλαμάκης, Γιαννόπουλος, οι οποίοι ανήκαν και πέρσι στο δυναμικό του ΟΦΗ.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα αποφασίσει ποιοί απο αυτούς τους παίκτες μπορούν να βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο ή αν θα πρέπει να δοθούν δανεικοί.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics