Breaking News
20 Ιουλίου 2016

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου ξεκινάει την προετοιμασία της η Κ-19 του ΟΦΗ, η οποία θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football league.

Οπως ανακοινώθηκε και επίσημα, το πρώτο ραντεβού του προπονητή Βασίλη Πλεσίτη με τους παίκτες του, είναι για τις 5 το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στην πρώτη συγκέντρωση της Κ-19 του ΟΦΗ, ο Βασίλης Πλεσίτης και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Μηνάς Πίτσος, θα δώσουν το πρόγραμμα προπονήσεων στους ποδοσφαιριστές.

Να σημειωθεί ότι με την Κ-19 του ΟΦΗ θα ξεκινήσουν προπονήσεις 25-30 ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, το τεχνικό επιτελείο έχει προγραμματίσει να τσεκάρει και άλλους παίκτες απο την Κρήτη, που έχουν εντοπιστεί.

Mέσα απο αυτην την διαδικασία συνολικά, θα επιλεγούν οι παίκτες που θα στελεχώσουν την Κ-19 του ΟΦΗ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics