Breaking News
23 Ιουλίου 2016

Την περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του, φέρεται να εξετάζει ο ΟΦΗ.

Σε αναζήτηση παίκτη που θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης του, βρίσκεται ο ΟΦΗ, η διοίκηση του οποίου αναζητά έναν επιθετικό ο οποίος θα δώσει κύρος και ποιότητα στο δυναμικό της ομάδας.


Μια από τις περιπτώσεις τις οποίες εξετάζουν οι Κρητικοί για την εν λόγω θέση, είναι αυτή του παλιού τους γνώριμου Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο εν λόγω παίκτης μετά το πέρασμα του από την Μπάρι, βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, καθώς είναι ελεύθερος.

Ακολούθησε το SDNA στο Facebook και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Ο Πετρόπουλος ο οποίος έχει ξαναπεράσει από την ομάδα του Ηρακλείου, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2007 -08 και στο πρώτο μισό της σεζόν 2013 -14, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Νίκο Νιόπλια τόσο στην Εθνική Ελπίδων, όσο και στον Παναθηναϊκό.

Σε περίπτωση που τελικά ο «Πετρογκόλ» ντυθεί ξανά στα «μελανόλευκα», δίνει την δυνατότητα στον ΟΦΗ να έχει μια θέση ξένου παίκτη ελεύθερη, μιας και στην Football Leagu ο επιτρεπτός αριθμός ξένων είναι μέχρι πέντε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics