Breaking News
25 Ιουλίου 2016

Πέρα απο την βασική μεταγραφική αναζήτηση του ΟΦΗ, η οποία έχει εστιαστεί σε τρείς ακόμη παίκτες που θα κάνουν την διαφορά, όπως τόνισε και ο Νίκος Νιόπλιας στη πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ, ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, δεν λέει όχι σε δοκιμές παικτών, που του προτείνονται.

Ετσι, όπως συνέβη στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας, στην οποία ο Νίκος Νιόπλιας, είδε αρκετους νέους ποδοσφαιριστές, έτσι και στην δεύτερη που ξεκίνησε την Δευτέρα (25/7), ο τεχνικός του ΟΦΗ «τσεκάρει» παίκτες που έχουν προταθεί στο σύλλογο.

Αυτή τη φορά απο το μικροσκόπιο του προπονητή του ΟΦΗ περνούν οι Γιώργος Θέος ( μέσος), ένας ομογενής απο την Γερμανία αμυντικός μέσος (γεννημένος το 1998) και ένας Αυστριακός επιθετικός (γεννημένος το 1997).

Απο τα πρόσωπα που συμμετείχαν στα δοκιμαστικά τεστ την προηγούμενη εβδομάδα, συνεχίζει ο Ανδρέας Ξηρός (γεννημένος το 1997).

Οπως αναφέρει η διευκρινιστική ανακοίνωση του ΟΦΗ, για τους παίκτες που τσεκάρει αυτήν την εποχή ο Νίκος Νιόπλιας «για αποφυγη οποιασδήποτε παρανόησης, οι παίκτες αυτοί δεν αφορούν τον βασικό μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ, όπου η απόφαση είναι να αποκτηθούν τρείς παίκτες πρώτης γραμμής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση, ο ΟΦΗ θα εξακολουθεί να αναζητά πάντα κάτι ενδιαφέρον, μέσα απο πληροφορίες που συλλέγει, ή παίκτες που προτείνονται, ειδικά όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές που είναι σε καλή ηλικία και έχουν την ποιότητα που απαιτεί ο ΟΦΗ».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics