Breaking News
29 Ιουλίου 2016

Στην απόκτηση του Νίκου Βρεττού, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Ατσαλένιο, προχώρησε ο ΟΦΗ.

Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι, από την νέα αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Βρεττός.


Ο εν λόγω παίκτης πέρυσι αγωνιζόταν στον Ατσαλένιο, του οποίου διετέλεσε βασικό στέλεχος στην επίτευξη του στόχο της ανόδου στην Γ΄Εθνική, εξέλιξη που είχε σαν συνέπεια ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» Νίκος Νιόπλιας να δώσει την έγκριση του για την απόκτηση του, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν και επίσημα την μετακίνηση του στον Όμιλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ακολούθησε το SDNA στο Instagram και ενημερώσου πρώτα από όλους!

«Η διοίκηση του ΠΟΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την παραχώρηση του Νίκου Βρεττού.

Ο Νίκος Βρεττός αποτελεί ένα παιδί γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας και η επιλογή της ΠΑΕ ΟΦΗ να αποκτήσει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, δικαιώνει απόλυτα τη φιλοσοφία αλλά και την ποιοτική δουλειά που πραγματοποιείται στις ακαδημίες του συλλόγου μας αλλά και στις θυγατρικές μας.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΟΦΗ για την συνεργασία, ευχόμαστε στο Νίκο καλή σταδιοδρομία και επίτευξη των στόχων του προσωπικών αλλά και συλλογικών.»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics