Breaking News
03 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστή, την απόκτηση του Νίκολα Μίκιτς, εξέδωσε η διοίκηση του ΟΦΗ.

Στην πραγματοποίηση ακόμας μια μεταγραφής, προχώρησε ο ΟΦΗ, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολα Μίκιτς.


Ο Σέρβος αμυντικός ο οποίος στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν, αγωνίστηκε στην Καλλονή, καλύπτοντας τόσο την θέση του κεντρικού αμυντικού, όσο και αυτή δεξιού μπακ -χαφ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τους Κρητικούς.

Ακολούθησε το SDNA στο Twitter και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Νίκολα Μίκιτς. Οπως ανακοινώθηκε και επίσημα ο 31χρονος Σέρβος δεξιός μπακ-χάφ υπέγραψε για δυο χρόνια στον ΟΦΗ και η κρητική ομάδα προσέθεσε στο δυναμικό της ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος και θα ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας.

Ο Μίκιτς την Τετάρτη (3/8) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ και θα ξεκινήσει την προετοιμασία του με το κρητικό συγκρότημα. Ο Νίκολα Μίκιτς γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1985 στη Σερβία. Εχει ύψος 1μ 82 και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπάκ-χαφ. Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Ερυθρό Αστέρα, ΦΚ Μπέογκραντ, Νάπρεντακ, Ραντίσκι, αλλά και στην Τουρκία με τη Μανίσασπορ. Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Σούπερ Λιγκ με την Καλλονή».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics