Breaking News
03 Αυγούστου 2016

O 31χρονος Σέρβος δεξιός μπάκ-χάφ Νίκολα Μίκιτς, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο οποίος προσθέτει στη μηχανή του ένα ακόμη ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Ο Μίκιτς μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr δήλωσε μετά τις υπογραφές με τον ΟΦΗ (για δυο χρόνια) ότι «μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα!

Εχω δεί το γήπεδο και τους φιλάθλους και πραγματικά απο την πρώτη στιγμή ήμουν πολύ θετικός να έρθω εδώ. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και θα ξεκινήσω τη δουλειά με τους υπόλοιπους παίκτες και το τεχνικό τιμ για να ανεβάσουμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ».

Ο Μίκιτς γνωρίζει πολλά πράγματα για τον ΟΦΗ. Oπως λέει  «ξέρω απο φίλους και συμπαίκτες μου τι είναι ο ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και πρέπει να παίζει στην πρώτη κατηγορία. Τα έχει όλα σαν ομάδα. Εχει ένα φανταστικό γήπεδο, ωραίους φιλάθλους, ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο, το οποίο είδα απο κοντά. Αυτή η ομάδα σίγουρα δεν ανήκει στην Β' Εθνική».

Για τους δικούς του στόχους με τον ΟΦΗ ο Νίκολα Μίκιτς, επισημαίνει ότι «θα δώσω τα πάντα για να ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκ. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος. Να επιστρέψω στην μεγάλη κατηγορία. Για αυτό ήρθα σε μια ομάδα που έχει φιλοδεξίες και πλάνο για να κάνει κάτι καλό».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics