Breaking News
03 Αυγούστου 2016

Δανεικός στον ΠΟΑ για ένα χρόνο παραχωρήθηκε απο τον ΟΦΗ ο 20χρονος επιθετικός Σαράντος Σαχλαμάκης, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Ο νεαρός επιθετικός θα είναι υπο παρακολούθηση απο τον ΟΦΗ και θα έχει την ευκαιρία να βάλει παιχνίδια στα πόδια του, στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Σαχλαμάκης βρέθηκε την Τετάρτη (3/8) στα γραφεία του ΟΦΗ και πήρε τα απαραίτητα έγγραφα για τον δανεισμό του στην ομάδα του Ατσαλένιου, που είναι για ένα χρόνο.

«Κάνε το όπως ο Κέβι»

Ο Δημήτρης Αποστολακης εκ μέρους της διοίκησης του ΟΦΗ προέτρεψε το νεαρό επιθετικό να «ακολουθήσεις το παράδειγμα του Κέβι Χίσι, ο οποίος πήγε στον Κρουσώνα και τώρα επέστρεψε στην ομάδα μας και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Πήγαινε στον ΠΟΑ δείξε τις δυνατότητες σου και το καλοκαίρι να επιστρέψεις στην ομάδα μας. Ο ΠΟΑ είναι ένα φιλικό σωματείο που του έχουμε εμπιστοσύνη και πιστεύουμε ότι θα έχεις τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψεις και να βελτιωθείς».

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr o Δημήτρης Αποστολάκης με τον Σαράντο Σαχλαμάκη.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics