Breaking News
05 Αυγούστου 2016

Δανεικός στον Ερμή Ζωνιανών για να βάλει παιχνίδια στα πόδια του και να αγωνιστεί στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, δόθηκε απο τον ΟΦΗ ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Μανόλης Λογοθέτης.

Ο Μανόλης Λογοθέτης προέρχεται απο τα τμήματα υοδομής του ΟΦΗ και την χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε δανεικός στον ΠΑΟΚρουσώνα, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

«Στόχος μου είναι να επιστρέψω στον ΟΦΗ και να μπορέσω να αγωνιστώ στην ομάδα. Θα δουλέψω σκληρά στον Ερμή, ώστε να κάνω μια καλή χρονιά, ναβοηθήσω την ομάδα και να βελτιωθώ και εγώ,σε ένα σκληρό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γ Εθνικής» ανέφερε ο Μανόλης Λογοθέτης στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γενν. 8/3/1996) βρέθηκε την Παρασκευή (5/8) στα γραφεία του ΟΦΗ για να τα διαδικαστικά της μετακίνησης του στην ομάδα του Ερμή.

Ο Λογοθέτης θα είναι υπο παρακολούθηση απο τους ανθρώπους του ΟΦΗ, όπως και οι υπόλοιποι δανεικοί του ΟΦΗ και το επόμενο καλοκαίρι θα επανεξεταστεί η περίπτωση του.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Μανόλης Λογοθέτης στα γραφεία του ΟΦΗ.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics