Breaking News
16 Αυγούστου 2016

Η περίπτωση του 29χρονου επιθετικού Πατρίκ Βουό βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ, για την θέση του σέντερ-φορ.

Ο δυναμικός επιθετικός βρίσκεται στο Ηράκλειο γα τις τελικές συζητήσεις με τον ΟΦΗ και όπως ανακοινώθηκε τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν, το πότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή, καθώς ο παίκτης θα περάσει απο εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Πατρίκ Βουό, αναφέρει ότι:

«Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο 29χρονος Ιβοριανός επιθετικός Πατρίκ Βουό, για τις τελικές συζητήσεις με τον ΟΦΗ. Ο Βουό την Τετάρτη (17/8) θα περάσει απο ιατρικές και καρδιολογικές εξετάσεις. Την Τρίτη (16/8) ο Βουό, πέρασε ένα μέρος των εργομετρικών τέστ, τα οποία θα συνεχιστούν την Τετάρτη (17/8). Τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων, θα κρίνουν το πότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

Ο Πατρίκ Βουό γεννήθηκε στις 25/06/1987. Εχει ύψος 1μ 85 και αγωνίζεται στη θέση του φορ. Είναι Ιβοριανός, αλλά έχει Πορτογαλικό διαβατήριο. Και αυτό γιατί έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια σε ομάδες της Πορτογαλίας.

Την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε στην Ατλέτικο (Πορτογαλίας) και είχε σε 30 παιχνίδια 9 γκολ. Γενικά όλες του οι χρονιές ήταν γεμάτες : Σαμπέ (10 συμμ-7 γκολ), Ακαντέμικα (20 συμμ-1 γκολ), Ορτομονένσε (9 συμμ- 5 γκολ), Σάντα Κλάρα (22 συμμ-3 γκολ), Κοβίχα (23 συμ-1 γκολ), ΑΕ Λεμμεσού (48 συμμετοχές-20 γκολ), Δυναμό Τιφλίδας (20 συμμετοχές-2 γκολ), Σάντα Κλάρα (21 συμμετοχές-2 γκολ), Ατλέτικο (30 συμμ-9 γκολ).

Η καλύτερη της καριέρας του, ήταν στην Κυπρο, με την ΑΕ Λεμεσσού με την οποία απο το 2011-13 είχε 48 συμμετοχές-20 γκολ, για να πάρει μεταγραφή στη Διναμό Τυφλίδας στη Γεωργία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics