Breaking News
18 Αυγούστου 2016

Ο ΟΦΗ τα έχει βρεί στο οικονομικό με τον Πατρικ Βουό για συμβόλαιο ενός έτους και στην κρητική ομάδα περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων για να προχωρήσουν στην οριστική συμφωνία με τον 29χρονο Ιβοριανό επιθετικό και να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο μαζί του, αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Αν όλα πάνε καλά μέχρι το Σάββατο, αναμένεται να έχει τελειώσει το ζήτημα. «Η μεταγραφή του φορ είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας και θα πρέπει να προσεχθεί κάθε λεπτομέρεια» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Πατρικ Βουό αναφέρει:

«Ο Πατρίκ Βουό βρέθηκε την Τετάρτη (17/8) , μαζί με τον μάνατζερ του Στέλιο Βραδέλη, στα γραφεία του ΟΦΗ, για τις τελικές συζητήσεις που αφορούν την συμφωνία του με τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ τα έχει βρεί σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, σε ότι αφορά στο οικονομικό κομμάτι, για ένα χρόνο.

Η συμφωνία με τον 29χρονο Ιβοριανό επιθετικό, αναμένεται να ενεργοποιηθεί, μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.

Αν όλα πάνε καλά, μέχρι το Σάββατο, αναμένεται να έχει τελειώσει το θέμα.

Η μεταγραφή του φορ, είναι πολυ σημαντική για την ομάδα και θα πρέπει να προσεχθεί κάθε λεπτομέρεια.

Μέχρι τότε, ο Βουό θα κάνει προπονήσεις με τον ΟΦΗ,  ώστε ο Νίκος Νιόπλιας να έχει μια εικόνα, απο την αγωνιστική κατάσταση του δυναμικού επιθετικού».

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Πατρίκ Βουό με τον μάνατζερ του Στέλιο Βραδέλη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics