Breaking News
20 Αυγούστου 2016

«Θα βρούμε τον εαυτό μας σιγά-σιγά» ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας μετά τα φιλικά δυο 45λέπτων με Γιούχτα (1-0) και Εργοτέλη (1-1, 1-3 πεν.) στις Αρχάνες.

Ο προπονητής του ΟΦΗ υπογράμμισε πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Γούχτα για την πρωτοβουλία τους αυτή. Πρέπει να γίνονται τέτοια τουρνουά. Εμείς ούτε χάσαμε, ούτε κερδίσαμε τίποτα απο αυτό. Εχουμε πολύ χρόνο ακόμη για να προετοιμάσουμε την ομάδα μας και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Σιγά-σιγά θα βρούμε τον εαυτό μας. Εχουμε βαριά πόδια αυτήν την εποχή και είναι φυσιολογικό.

Μεταγραφικά ψάχνουμε κάτι ακόμη. Ισως ένα-δυο παίκτες. Ομως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να δεθούμε σαν ομάδα, απο τη στιγμή, που το ρόστερ έχει συμπληρωθεί κατά 80%».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics