Breaking News
21 Αυγούστου 2016

Με ανακοίνωση του ο ΟΦΗ ευχαριστεί και συγχαίρει την ομάδα του Γιούχτα για την διεξαγωγή του τουρνουά «Μαρκομιχελάκης» που έγινε το Σάββατο (20/8) στις Αρχάνες.

«Τέτοια τουρνουά είναι αναγκαία και βοηθούν τις ομάδες του νησιού, ειδικά στην περίοδο της προετοιμασίας τους» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΟΦΗ, ο οποίος συγχαίρει τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη «για την συνδρομή του, να δημιουργηθεί ένα γηπεδο-κόσμημα στις Αρχάνες, αλλά και για την γενικότερη προσφορά του στον αθλητισμό του τόπου».

Η διοίκηση του ΟΦΗ, μέσω του Δημήτρη Αποστολάκη συνεχάρη , στο περιθώριο του τουρνουά στις Αρχάνες προσωπικά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, αλλά και τον διοικητικό παράγοντα του Γιούχτα Κώστα Μπουνάκη, για την φιλοξενία που έτυχε η αποστολή του ΟΦΗ, απο τους διοργανωτές.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr είναι απο το τουρνουά των Αρχανών.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics