Breaking News
24 Αυγούστου 2016

Νίκη με ...άρωμα Σούπερ Λίγκ για τον ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι με 1-0 επί του Πλατανιά και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Μπροστά σε περίπου 2 χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ στο πιο αξιόπιστο του τεστ μέχρι σήμερα, κοίταξε σαν ίσος προς ίσο μια ομάδα, που αν δεν υπήρχε η αναβολή του πρωταθλήματος, τώρα θα έπαιζε επίσημα παιχνίδια Σούπερ Λίγκ.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στον ΟΦΗ το πέτυχε ο Μπουρσέλης στο 18' με κλέψιμο της μπάλας και ιδανικό τελείωμα.

Η ομάδα του Νίκου Νιοπλια, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πολύ σοβαρή, καλά οργανωμένη στην άμυνα, ενώ απείλησε αρκετές φορές την αντίπαλη εστία.

Μετά το 60' ο προπονητής του ΟΦΗ, άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα (μόνο ο Κώτσιος έπαιξε 90 λεπτά), ο Πλατανιάς (και ο Γιώργος Παράσχος φρέσκαρε όλη την ενδεκάδα του) πήρε μέτρα στο γήπεδο, αλλά με καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία ο ΟΦΗ, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Σίγουρα αυτή η εμφάνιση του ΟΦΗ, ήταν η καλύτερη στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι σήμερα και σκόρπισε προσδοκίες.

Ο κόσμος του ΟΦΗ χειροκρότησε την ομάδα του Νίκου Νιόπλια για την διάθεση και την προσπάθεια, ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football league.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Nιόπλιας): Δερμιτζάκης (60' Δάφκος), Κομεσίδης (60' Μπολάκης), Κοιλιάρας (60' Βαλλιάνος), Οστοιτς (60' Φαζός), Κώτσιος, Νάστος (60' Μασάδο), Χαντί (60' Χίσι), Μπουρσέλης (60' Κιάσσος),Μιλοσάβλιεφ (60' Βρεττός), Ράντι (60' Μάνος), Ογκμποε (60' Βουό).

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου (46' Κοκκαλάς), Αποστολόπουλος (46' Βάντερσον), Κουλιμπαλί (70' Σκουλουδάκης), Κάργας (46' Καρυπίδης), Μπανανά (46' Μπανανά), Στανισάβλιεβιτς (46' Μουνάφο), Γκνιάτιτς (46' Ντεβέσα), Ντίνας (46' Ντιλαβέρ), Τσουράκης (46' Ηλιάδης), Γουνδουλάκης (46' Μενδρινός), Γιακουμάκης (46' Μανούσος).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics