Breaking News
24 Αυγούστου 2016

Ο ΟΦΗ δεν ξέχασε τον Γιώργο Παράσχο και το παλαιότερο πέρασμα του απο τον ΟΦΗ.

Ο νυν προπονητής του Πλατανιά, τιμήθηκε πριν απο την σέντρα του φιλικού με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, με ανθοδέσμη, την οποία και του παρέδωσε εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Δημήτρης Αποστολάκης.

Ο Παράσχος, μόλις εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του ΟΦΗ, καταχειροκροτήθηκε απο τους φιλάθλους της κρητικής ομάδας, ενώ ο ίδιος απευθυνόμενος στους ανθρώπους του ΟΦΗ και τους παράγοντες της ομάδας, τους είπε «εύχομαι γρήγορα στην Σούπερ Λίγκ».

Στις δηλώσεις του ο Παράσχος έδειξε συγκινημένος απο την υποδοχή του ΟΦΗ και όπως είπε «ο ΟΦΗ είναι μια απο τις 2-3 ομάδες σταθμούς που έχω περάσει. Για αυό και πάντα παρακολουθώ και ενδιαφέρομαι για αυτόν. Ευχαριστώ τον κόσμο για το σεβασμό απέναντι μου. Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες, που έχει λύσεις και θα πρωταγωνιστήσει στην Football league» ανέφερε ο τεχνικός του Πλατανιά.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Γιώργος Παράσχος δέχεται την ανθοδέσμη απο τον Δημήτρη Αποστολάκη, πριν απο τη σέντρα του φιλικού αγώνα με τον Πλατανιά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics