Breaking News
27 Αυγούστου 2016

Ο Πατρίκ Βουό ανεβάζει στροφές και δείχνει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσει πολύ τον ΟΦΗ.

Ο Ιβοριανός επιθετικός ήταν το «κέρδος» του ΟΦΗ απο το φιλικό με τον Πανθηραικό (ομάδα Γ' Εθνικής), το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο (1-1).

Ο Βουό κέρδισε και έχασε πέναλτι, αλλά στο πρώτο του φιλικό 90λεπτο με τον ΟΦΗ, έδειξε ότι όταν θα είναι 100% έτοιμος απο φυσική κατάσταση, θα βοηθήσει σημαντικά την κρητική ομάδα.

Ηταν ορεξάτος, ομαδικός, πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια, έδωσε πολλές μάχες στην αντίπαλη περιοχή και γενικά ικανοποίησε με την παρουσία του.

Αντίθετα, οι περισσότεροι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Νίκος Νιόπλιας στο φιλικό αυτό (κράτησε αρκετούς για το φιλικό της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Περβόλια), δεν ικανοποίησαν τον προπονητή της κρητικής ομάδας, ο οποίος τόσο στο ημίχρονο, όσο και μετά τη λήξη του αγώνα, έστειλε «μηνύματα» σε κάποιους.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ χρησιμοποίησε στο παιχνίδι, παίκτες που δεν βρίσκονται σε αυτή τη φάση στον βασικό «κορμό» που έχει στο μυαλό του, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος απο την παρουσία τους.

Ο Νίκος Νιόπλιας είχε στην αποστολή και παίκτες απο την Κ-19 του ΟΦΗ και χρησιμοποίησε τους Κοντογιάννη και Καλαιτζάκη (ήταν στην αποστολή και οι Κομνηνός, Ξενοχτιστάκης).

Ενώ αγωνίστηκαν ακόμη, ο νεαρός τερματοφύλακας Παπαδάκης και ο νεαρός Μπάμπης.

Ο ΟΦΗ είχε στο πρώτο ημίχρονο αρκετές χαμένες ευκαιρίες (18' , 22' Βουό, 26' φάουλ Μασάδο), αλλά ο Πανθηραικός ήταν εκείνος που σκόραρε στην κόντρα επίθεση με τον Παπίτσα στο 35'.

Με το 0-1 έκλεισε το πρώτο μέρος με τον γκολκήπερ Πουρή της ομάδας της Σαντορίνης να κάνει σπουδαία εμφάνιση.

Στην επανάλληψη, ο ΟΦΗ πίεσε και είχε ευκαιρίες στο 50' και 54' με τον Μάνο, έχασε πέναλτι με το Βουό στο 62' (το κέρδισε ο ίδιος με ωραία προσπάθεια) και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 86' με τον Χίσι.

Διαιτητές: Μουρτζάκης, Γαρεφαλάκης, Μαυρουδής.

ΟΦΗ: Kασμερίδης (60' Παπαδάκης), Μπολάκης, Βαλλιάνος, Χίσι, Φαζός, Μασάδο (46' Βρεττός), Κιάσσος (50' Κοντογιάννης), Μακρίδης (75' Καλαιτζάκης), Φουκαράκης (46' Μπάμπης), Μάνος, Βουό.

Πανθηραικός: Πουρής (62' Ζώνας), Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μικριτσιάν, Κουμπαρούλης, Σαββίδης, Μπακάλης (76' Σπάθι), Λαζαρίδης (64' Ζώνας), Περιάλης (71' Φτύριος), Πόνσε (89' Βλαβιανός), Παπίτσας.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

10' Σούτ του Καλαγκάνη, η μπάλα άουτ.

15' Ωραίος ελιγμός και σούτ απο τον Μάνο, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

18' Ο Μασάδο έβγαλε ωραίο για τον Βαλλιάνο, ο οποίος σέντραρε στο πρώτο δοκάρι, προβολή του Βουό, η μπάλα άουτ.

20' Σούτ του Μάνου μέσα απο την περιοχή, μπλόκαρε ο Πουρής.

21' Φάουλ του Πόνσε, κεφαλιά του Κουμπαρούλη, μπλόκαρε ο Κασμερίδης.

22' Ο Βουό, επιχειρεί με τακουνάκι να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Πουρής έδιωξε και πάλι.

25' Σούτ του Μάνου, απο το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε ο γκολκήπερ του Πανθηραικού

26' Νέα εντυπωσιακή επέμβαση του Πουρή, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μασάδο.

35' Το 0-1. Εξαιρετική κόντρα επίθεση του Πανθυραικού, με τον Παπίτσα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, με ωραίο σούτ μετά απο σέντρα του Περιάλη.

50' Σέντρα του Βαλιάνου, κεφαλιά του Μάνου, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Πανθηραικού.

54' Ο Μάνος τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του επιθετικού του ΟΦΗ.

62' Ωραια ενέργεια του Βουό, ο οποίος ανατρέπεται και κερδίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο ίδιος, αλλά ο γκολκήερ Πουρής διώχνει τη μπάλα (στη φάση αυτή ο γκολκήπερ του Πανθηραικού τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε).

77' Σούτ του Κέβι μέσα απο την περοχή, μπλόκαρε και πάλι ο γκολκήπερ του Πανθηραικού.

80' Καλή στιγμή για την ομάδα της Σαντορίνης με τον γκολκήπερ Παπαδάκη να κάνει ωραία επέμβαση σε κεφαλιά του Σπάθι.

86' Ο ΟΦΗ ισοφαρίζει. Φάση διαρκείας στην άμυνα του Πανθηραικού και ο Χίσι με σούτ απο τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Η φωτογραφία είναι απο το φιλικό του ΟΦΗ με τον Πανθηραικό στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics