Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2016

Ενας φίλος του ΟΦΗ απο τα ...παλιά επισκέφθηκε την Τετάρτη (31/8) το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο λόγος για τον παλιό παίκτη του ΟΦΗ Κώστα Κωσταντινίδη, ο οποίος παρακολούθησε μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΟΑ (4-1).

Μεταξύ των δυο ανδρών ακολούθησε εκτεταμένη ποδοσφαιρική συζήτηση, για διάφορα ζητήματα, καθώς ο Κώστας Κωσταντινίδης είναι ένας ενεργός άνθρωπος του ποδοσφαίρου, με πολύπλευρη δράση, ενώ η αγάπη του για τον ΟΦΗ, είναι γνωστή απο την εποχή που φόρεσε και τίμησε τη φανέλα της ομάδας.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ είχε ακομη  συζήτηση και με τον διευθυντή της NIKE στην Ελλάδα, Μάρκο Λαγό, καθώς ο ΟΦΗ συνεργάζεται φέτος με τη γνωστή αθλητική εταιρεία.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics